Search found 82 matches

by Marcosebas
Thu Jan 18, 2018 2:25 am
Forum: Zimlets
Topic: Zextras Chat Zimlet
Replies: 1
Views: 1970

Zextras Chat Zimlet

Hi Guys,

I have installed the Zextras free chat on my ZCS 8.6. However, I would like to know if there is any app or some way to make it possible to use the chat on mobile phones.

Regards,

Marco
by Marcosebas
Wed Jan 10, 2018 2:10 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Accounts created via CLI not being displayed in the message Autofill
Replies: 9
Views: 1312

Re: Accounts created via CLI not being displayed in the message Autofill

What's different between the problem server and your test server? All the best, Mark Hi Mark, Thank you very much for your help. For some reason the GalSync was not synchronizing but with the first guide you gave I found and used this command: zmgsautil forceSync -a galsync@domain.com -n InternalGA...
by Marcosebas
Tue Jan 09, 2018 4:21 pm
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Accounts created via CLI not being displayed in the message Autofill
Replies: 9
Views: 1312

Re: Accounts created via CLI not being displayed in the message Autofill

If it is a GalSync issue, this may help: https://wiki.zimbra.com/wiki/GAL_Sync_Account and this: https://wiki.zimbra.com/wiki/GAL_list_doesn%27t_update_when_a_new_account_is_added Hope that helps, Mark Hi Mark I will try, however the Galsync should update every 24 hours, but the accounts are still ...
by Marcosebas
Tue Jan 09, 2018 4:17 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra mails not arriving to Outlook services
Replies: 12
Views: 2774

Re: Zimbra mails not arriving to Outlook services

Yay! Appreciated all the good words. That tool is specifically for Microsoft based so it might help you. Let us know how it goes, also the sender base reputation? Hi Jorge I am still facing issues with this. I used the url you passed me adding my ip, also I am not blacklisted at all and i have a go...
by Marcosebas
Tue Jan 09, 2018 1:23 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Accounts created via CLI not being displayed in the message Autofill
Replies: 9
Views: 1312

Re: Accounts created via CLI not being displayed in the message Autofill

Hello, did you check your galsync dataSource if it is still synchronized ? Regards, Hi DualBoot, I was reading about the galsync that it could be on it. However, I don't know how to verify it. Could you help me? Thanks in advance Not sure if it is because of the multiserver architecture because I t...
by Marcosebas
Tue Jan 09, 2018 1:21 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Accounts created via CLI not being displayed in the message Autofill
Replies: 9
Views: 1312

Re: Accounts created via CLI not being displayed in the message Autofill

The zmprov documentation suggests you run: zmprov -f /tmp/input-file.zmp rather than piping the zmp file into zmprov. Not sure it truly matters, but would you mind testing and let us know? Hope that helps, Mark Hi Mark, No it didn't work. Still having the same issue. [zimbra@mailbox ~]$ zmprov -f /...
by Marcosebas
Mon Jan 08, 2018 2:51 pm
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Accounts created via CLI not being displayed in the message Autofill
Replies: 9
Views: 1312

[SOLVED] Accounts created via CLI not being displayed in the message Autofill

Dear Colleagues, Please, I need your help with a particular issue I am having. I need to create around 75 user accounts on my ZCS 8.6 in multiserver architecture, however, I am facing a particular problem. I am creating the users in the following way. 1. Creating a .zmp file with the following struc...
by Marcosebas
Tue Dec 26, 2017 5:48 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Installing Zimbra Collaboration Suite 8.6 on VMWare vSphere 5.5
Replies: 4
Views: 1307

Re: Installing Zimbra Collaboration Suite 8.6 on VMWare vSphere 5.5

After the instalation of the ldap core is finished I am getting an error to start the zmconfigd. These are the logs obtained when I try to start the services. The ldap service starts but the zmconfigd fails to start https://s9.postimg.org/wwhg5c31r/Whats_App_Image_2017-12-26_at_12.47.15.jpg And the ...
by Marcosebas
Mon Dec 25, 2017 4:08 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Installing Zimbra Collaboration Suite 8.6 on VMWare vSphere 5.5
Replies: 4
Views: 1307

Re: Installing Zimbra Collaboration Suite 8.6 on VMWare vSphere 5.5

If you read the Release Notes for the relevant version of ZCS it will tell you all you need to know about installing ZCS. There is no difference installing ZCS in a virtialized environment (ESXi) or on bare metal, the same rules apply. FWIW, I've been using ZCS on ESXi for many years without proble...
by Marcosebas
Mon Dec 25, 2017 3:39 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Installing Zimbra Collaboration Suite 8.6 on VMWare vSphere 5.5
Replies: 4
Views: 1307

Installing Zimbra Collaboration Suite 8.6 on VMWare vSphere 5.5

Hi everyone and Merry Christmas, Please, I have a question for some tests that I have to do in my office. I would like to know if there exists any special consideration when installing ZCS on VMWare vSphere 5.5. I am trying to install Zimbra as a multicore server on 3 different virtual machines, how...

Go to advanced search