Search found 181 matches

by maxxer
Wed Aug 19, 2020 7:03 am
Forum: Administrators
Topic: 8.8.15: very slow when accessing shared folders
Replies: 6
Views: 2727

Re: 8.8.15: very slow when accessing shared folders

davidkillingsworth wrote:Removing and re-adding the shared mailboxes was the fix for those incidents as well.


Thanks for the suggestion, I'll take note.

Among all the tests we did for the issue we probably did the same, since now the mailbox works normally.
by maxxer
Wed Jul 22, 2020 10:12 am
Forum: Administrators
Topic: HTTP/1.1 400 Illegal character SPACE=' '
Replies: 0
Views: 1098

HTTP/1.1 400 Illegal character SPACE=' '

I'm getting the error above when doing incremental backups using zmbkpose. Full backup works, as it doesn't have a search query, incrementals are performed with a curl like this: curl -s -S -k -u admin@domain.it:password https://posta.domain.it:7071/home/admin@domain.it/?fmt=tgz\&query=after:-6m...
by maxxer
Fri Jul 17, 2020 1:47 pm
Forum: Administrators
Topic: New Install 8.8.15..html mode give "A client error has occurred. Please try again."
Replies: 3
Views: 1224

Re: New Install 8.8.15..html mode give "A client error has occurred. Please try again."

DanielEugenin wrote:I think this is solved cleaning /opt/zimbra/jetty/work directory.

viewtopic.php?t=67434

I confirm this works, thanks
by maxxer
Thu Jul 16, 2020 1:43 pm
Forum: Administrators
Topic: New Install 8.8.15..html mode give "A client error has occurred. Please try again."
Replies: 3
Views: 1224

Re: New Install 8.8.15..html mode give "A client error has occurred. Please try again."

Upgraded yesterday, got the same result: unable to see mobile interface!
by maxxer
Tue Jul 14, 2020 3:41 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra 9 - FOSS
Replies: 54
Views: 47690

Re: Zimbra 9 - FOSS

MaySky wrote:It seems that Zextras cared about us already

https://www.zextras.com/ru/zimbra-9/

This is a great news.

A shame they didn't join the efforts with BeeZim, probably because they want their own commercial offer
by maxxer
Thu Jun 04, 2020 10:52 am
Forum: Administrators
Topic: [Resolved] ERROR: Unable to start TLS: SSL connect attempt failed error:14090086
Replies: 42
Views: 35216

Re: [Resolved] ERROR: Unable to start TLS: SSL connect attempt failed error:14090086

If I'm not mistaken you can test the certs wherever you want but for deployment they must be in the /opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial directory. Not that I know, they get copied by the tool. IIRC you only have to place the key there. Your error is because you're passing too many params, the deploy ...
by maxxer
Sun May 31, 2020 8:12 pm
Forum: Administrators
Topic: [Resolved] ERROR: Unable to start TLS: SSL connect attempt failed error:14090086
Replies: 42
Views: 35216

Re: [Resolved] ERROR: Unable to start TLS: SSL connect attempt failed error:14090086

dwfallin wrote:sounds like regenerating certs should fix it? still looking...


probably regenerating the certs using the new intermediate will work
by maxxer
Sat May 30, 2020 4:26 pm
Forum: Administrators
Topic: [Resolved] ERROR: Unable to start TLS: SSL connect attempt failed error:14090086
Replies: 42
Views: 35216

Re: [Resolved] ERROR: Unable to start TLS: SSL connect attempt failed error:14090086

I have a freshly installed server, running smooth for one month, that out of the blue started throwing this error today. Unable to start TLS: SSL connect attempt failed error:14090086:SSL routines:ssl3_get_server_certificate:certificate verify failed when connecting to ldap master. The certificate e...
by maxxer
Fri May 29, 2020 9:25 am
Forum: Administrators
Topic: 8.8.15: very slow when accessing shared folders
Replies: 6
Views: 2727

Re: 8.8.15: very slow when accessing shared folders

Thanks again for the suggestion, some users reported significant improvement now.

I found this old thread with the same problem and your suggestion.
There's also an open bug
by maxxer
Fri May 29, 2020 8:06 am
Forum: Administrators
Topic: Virus scan notification for EVERY email
Replies: 0
Views: 709

Virus scan notification for EVERY email

Hi. I just noticed an 8.8.12 installation where admin@ is receiving a mail notification for EVERY scanned message. Body has the following: No viruses were found. Content type: Unchecked Internal reference code for the message is 18578-10-2/uXjMqUPUnkZr ... Subject: Message from "aaaaa" Not...

Go to advanced search