Search found 201 matches

by jdell
Wed Sep 19, 2007 12:29 pm
Forum: Administrators
Topic: 4.5.7 new 'stats' service running/not-running
Replies: 12
Views: 1636

4.5.7 new 'stats' service running/not-running

I upgraded to 4.5.7 network edition last night.'zmcontrol status' shows the new 'stats' service is running, but when I login to the admin console it shows 'stats' service is stopped (red X).It appears that zmcontrol is correct as I'm still getting stats.I first tried '...
by jdell
Wed Sep 19, 2007 12:11 pm
Forum: Administrators
Topic: Problem with mod_auth_ldap
Replies: 4
Views: 1032

Problem with mod_auth_ldap

[quote user="tcauduro"]I have tried what you said, unfortunately I do not believe Apache 2.0.54 supports the AuthBasicProvider as it threw a server error. Log states its an unrecognized directive. Also the TLS parameter doesn't seem to be supported either in the 2.0.54 version as that ...
by jdell
Wed Sep 19, 2007 9:27 am
Forum: Administrators
Topic: Problem with mod_auth_ldap
Replies: 4
Views: 1032

Problem with mod_auth_ldap

Hi,I spent alot of time playing around (banging head) trying to get this work and finally figured it out. Actually, I think you had it except the 'AuthzLDAPAuthoritative off'. You need that in there or it will try to do more than just authenticate. Read the apache docs for a better descripti...
by jdell
Mon Jul 16, 2007 11:56 pm
Forum: Administrators
Topic: Problem with zmdbintegrityreport
Replies: 12
Views: 1585

Problem with zmdbintegrityreport

if you want the fix right now, it is easy enough fix. Per Brian's code:
modifiy /opt/zimbra/libexec/zmdbintegritycheck and change line 29 from:

use lib "${zimbra_home}/zimbramon/lib";


to

use lib "/opt/zimbra/zimbramon/lib";

This fixed the issue for me.
John
by jdell
Mon Jul 16, 2007 12:20 pm
Forum: Administrators
Topic: Problem with zmdbintegrityreport
Replies: 12
Views: 1585

Problem with zmdbintegrityreport

yea, I still have same Perl path problem also. I'm happy that the database errors have been corrected but I'd like a fix for the Perl path problem.
Anybody else who saw this error fixed it?
by jdell
Wed Jul 11, 2007 12:52 am
Forum: Administrators
Topic: Problem with zmdbintegrityreport
Replies: 12
Views: 1585

Problem with zmdbintegrityreport

I have 3 separate zimbra servers, and all 3 had the same errors reported by zmdbintegrityreport. I think there is definitely an upgrade bug that the integrity check has revealed. After the repair table, zmdbintegrityreport is clean on all my servers.Per this page: What to Do When zmdbintegrityreport...
by jdell
Tue Jul 10, 2007 4:24 pm
Forum: Administrators
Topic: Problem with zmdbintegrityreport
Replies: 12
Views: 1585

Problem with zmdbintegrityreport

I recently upgraded to 4.5.6 NE, and saw had some problems with the db integrity check cron job. I'm Running CentOS 4.5.I found Util/Common.pm here: /opt/zimbra/zimbramon/lib/Zimbra/Util/Common.pmDetailed error below:Can't locate Zimbra/Util/Common.pm in @INC (@INC contains: /zimbramon/lib /...
by jdell
Fri Jul 06, 2007 11:00 pm
Forum: Administrators
Topic: LDAP/LDAPS - how to???
Replies: 10
Views: 2030

LDAP/LDAPS - how to???

FYI... I didn't need to touch this file to get my stuff working.# @(#)$Id: ldap.conf,v 1.34 2004/09/16 23:32:02 lukeh Exp $ # # This is the configuration file for the LDAP nameservice # switch library and the LDAP PAM module. # # PADL Software # PADL Software Pty Ltd ## Your LDAP server. Must be...
by jdell
Fri Apr 20, 2007 1:37 pm
Forum: Administrators
Topic: Some feedback...
Replies: 16
Views: 1787

Some feedback...

[quote user="keffa"]Exactly!! With the current system though this would be a whole lot of work so hopefully they will take it onboard. I have one distribution list that will have 220 users or thereabouts if I use Zimbra in production, can you imagine someone being added to that distributio...
by jdell
Wed Apr 04, 2007 11:23 am
Forum: Mobility
Topic: 4.5 IMAP changes? Nokia E61/E62 can't get mail body
Replies: 53
Views: 5621

4.5 IMAP changes? Nokia E61/E62 can't get mail body

[quote user="1112troehl"]the problem still exists and no solution on the horizon? BTW Mail for Exchange using E60 works, but aint reliable. In sync modus allways online the connection is not allways on, as it is in combination with an MS Exchange Server. Also it seems there is no way to ch...

Go to advanced search