Results 1 to 2 of 2

Thread: Attachments and Port Change

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default Attachments and Port Change

    Hi, I changed the default port for Zimbra to port 81. Now, when I go to download attachments, I get the following error:
    soap:Receiversystem failure: Request not allowed on port 81service.FAILUREcom.zimbra.cs.service.ServiceExce ption: system failure: Request not allowed on port 81 at com.zimbra.cs.service.ServiceException.FAILURE(Ser viceException.java:99) at com.zimbra.cs.servlet.ZimbraServlet.service(Zimbra Servlet.java:136) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:802) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.in ternalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:252) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.do Filter(ApplicationFilterChain.java:173) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invo ke(StandardWrapperValve.java:214) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invo ke(StandardContextValve.java:178) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke( StandardHostValve.java:126) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke (ErrorReportValve.java:105) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invok e(StandardEngineValve.java:107) at org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(A ccessLogValve.java:526) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.servic e(CoyoteAdapter.java:148) at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(H ttp11Processor.java:825) at org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11Conn ectionHandler.processConnection(Http11Protocol.jav a:738) at org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.process Socket(PoolTcpEndpoint.java:526) at org.apache.tomcat.util.net.LeaderFollowerWorkerThr ead.runIt(LeaderFollowerWorkerThread.java:80) at org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlR unnable.run(ThreadPool.java:684) at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)

    I'm sure it's because I didn't add the correct port in the file or something...so my question is:
    What file do I have to edit
    and
    what do I change.

    As I've said in the past, I love Zimbra and you guys are great!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Did you change the port in both web.xml's and server.xml Do a search for "80" in *.xml in /opt/zimbra/tomcat You may have missed a spot.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Similar Threads

  1. error openening attachments in webmail
    By rascayu in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 03-23-2006, 10:52 AM
  2. Reading attachments problem
    By lenjacobs in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 12-27-2005, 10:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •