Results 1 to 6 of 6

Thread: Cannot copy more than 2 contacts in web interface

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    39
    Rep Power
    8

    Default Cannot copy more than 2 contacts in web interface

    Hi,

    A user named Power with 35 entries in his contacts shares it with a new user Adam. From the web interface Adam can select all 35 contacts and drag into his contacts but only 2 contacts gets copied. When Adam tries again 4 contacts get copied and if he tries again 5 or 6 gets copied.
    Between the retries Adam has to empty his contacts otherwise he gets duplicates.

    If Adam logs out and tries again, only 2 contacts gets copied.

    This has been tried with Firefox 2.0.0.6 and Internet Explorer 6.

    How can Adam copy all 35 contacts without doing it 35 times? Adam doesn't have Outlook 2003 so he can't use that.

    cheers
    rey

  2. #2
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    94
    Rep Power
    9

    Default

    I'll second the question, same problem - no solution yet other than exporting and importing the whole address book.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Can you guys file a bug on this with repo steps?

    thanks
    john

  4. #4
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    39
    Rep Power
    8

  5. #5
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    39
    Rep Power
    8

    Default

    I'm running 5.0.4 NE now and this problem is partially fixed.

    If user Adam has "Reviewer" access to user Power shared contacts then selects user Power 88 contact items and drag into user Adam contacts works. All 88 contact entries are copied.

    If user Adam has "Administrator" access to user Power shared contacts then selects user Power 88 contact items and drag into user Adam contacts, we get 2 contacts copied and the rest disappears including the source from user Power.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    238
    Rep Power
    7

    Default

    When I drag I get similar issues but holding the shift key down while I drag and release to force a copy seems to work OK

Similar Threads

  1. Error with sending email from web interface
    By Max Ma in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 07-26-2007, 10:44 PM
  2. Contacts missing in web interface
    By ddoyley in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 07-17-2007, 10:59 AM
  3. Howto update contacts using REST interface?
    By tigger in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 05-23-2007, 03:26 AM
  4. Web Interface won't work outside NAT
    By toricred in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 05-02-2007, 05:59 PM
  5. Web interface
    By kama_k in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 10-06-2005, 10:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •