Results 1 to 3 of 3

Thread: Invalid address reported for "Address to forward mail to"

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    49
    Rep Power
    8

    Default Invalid address reported for "Address to forward mail to"

    I have a 4.5.9 install and am running a single email domain (e.g. @domainA). When I try to enter an email address into the "Address to forward mail to" on the Options->Mail tab, if the account name matches an account name in @domainA but the domain is different (e.g. @domainB) I get an "account name@domainB is not a valid email address" message.

    When I change the account name to not match one on the system the address is accepted. Any suggestions?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Try to upgrade to 4.5.10

    I know a while back there was a bug about short domains.

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    You're probably hitting Bug 20801 - Forwarding email address which hasn't been reproduced or been an issue on the 5.0 line.

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 06:01 AM
  3. Issues...
    By timothyalangorman in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2007, 09:43 AM
  4. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 03:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •