Results 1 to 10 of 11

Thread: A script in this page is causing mozilla to run slowly

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    20
    Rep Power
    10

    Default A script in this page is causing mozilla to run slowly

    This happened when I was searching mails for the first time after copying all mails from my previous server.

    Screen shot is available here

    raj

  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default General mozilla problem

    Quote Originally Posted by raj2569
    This happened when I was searching mails for the first time after copying all mails from my previous server.

    Screen shot is available here

    raj
    There's a general problem with mozilla/firefox, which causes the browser to eat CPU when it's waiting for a response from a soap call. We're working on modifying our server to avoid this.

    (THis bug is known to the folks on the mozilla team, too - search bugzilla.mozilla.org for "cpu usage")

  3. #3
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default Mozilla bug 273578


  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    49
    Rep Power
    10

    Default

    We have a fix for this on the client, and are currently in the process of implementing it.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    274
    Rep Power
    10

    Default firefox bug

    For the record, the firefox bug is: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=273578

  6. #6
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    47
    Rep Power
    0

    Default

    These messages go back to September and I'm having this same problem with 40+ users. HELP!

    Thank you

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 01-24-2013, 03:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •