Results 1 to 5 of 5

Thread: I can't change my password on Zimbra 5

  1. #1
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Quito, Ecuador
    Posts
    258
    Rep Power
    8

    Default I can't change my password on Zimbra 5

    Hi guys, i got a zimbra 5.0 running on a Reh Hat 4 and on my web client when i try to change my password, it redirects to https in spite of i got zimbra configured on http on port 80 i don't know why is it, i found a bug about it 23553 but my client needs to fix this, is there a way to change the password? or i should do it on the admin console, thanks any help

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    As a temp workaround you can have your users switch to the standard (HTML) web-client to change the pass.
    It depends on your your mail mode and auth url. If you really want you can see how to find those here: SMTP Auth Problems - Zimbra :: Wiki, but the issue is known & already fixed

    A new window method had to be used for Bug 10981 - Setting password should happen over https when login is done over https in mixed mode, thus the standard (HTML) client's change password page is what's used - this also eliminated the need for ZmChangePasswordDialog. It seems that mixed mode was tested on a 5.0Beta3 build, but https mode wasn't tested in the advanced (AJAX) client after those changes happened.
    Then in 5.0.1 it turned out "Integrate 79053 from main - Use https unless mode is explicitly http" didn't get applied properly

    The bugs were:
    Bug 21246 - When using https: Change password is broken in WebUI
    &
    Bug 23553 - Mail> Change password broken(always tries to open https) even when it we have http url

  3. #3
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Quito, Ecuador
    Posts
    258
    Rep Power
    8

    Default

    Well i got installed zcs-NETWORK-5.0.1_GA_1902.RHEL5.20080109173102.tgz in wich version is fixed?

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

  5. #5
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Quito, Ecuador
    Posts
    258
    Rep Power
    8

    Default

    All rigth thanks a lot mmorse, i'll be waiting for that

Similar Threads

  1. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM
  2. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM
  3. [SOLVED] Error Installing Zimbra on RHEL 5
    By harris7139 in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 09-25-2007, 12:39 PM
  4. Replies: 16
    Last Post: 09-07-2006, 07:39 AM
  5. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 12:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •