Results 1 to 9 of 9

Thread: polling interval

  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    15
    Rep Power
    9

    Default polling interval

    when i set the polling interval to any time it does not seem to check the mail in any interval .. it is as simple as changing the user options right?

    Ricky

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Yes. Are you setting this in the Admin UI or the Options? Are you using FireFox. I know for IE there is a bug and polling I think we broke in a couple releases. There also may be some caching of the LDAP so you need to wait, relogin or bounce tomcat.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    15
    Rep Power
    9

    Default

    options, i did not set anything in the admin .. and running it in ie6 and firefox1.0.4

  4. #4
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    15
    Rep Power
    9

    Default

    how do i bounce tomcat [sorry this is all new to me]

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    As the Zimbra user do a:

    tomcat stop
    tomcat start
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    15
    Rep Power
    9

    Default

    i restarted tomcat but i still dont seem to be checking at the selected interval .. also i noticed that when i delete and email it doesnt go away untill i click on check mail .. do i have somthing set wrong here?

    ***edit
    it is almost as if the area that displays the mail is not refreshing.

    ***edit2
    ok the delete thing only happens in message view not in conversation

    btw: i am now running firefox 1.5
    Last edited by rpvaughnjr; 02-04-2006 at 09:24 AM.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    15
    Rep Power
    9

    Default

    ok i have got to have somthing set wrong here .. also when i set a calendar day appointment i will not show up untill i relog [or click refresh on the browser]. can someone tell me what i might be doing wrong,

    Zimbra is great, i have no operational issues, just user error.

    Ricky

  8. #8
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Are you using firefox or IE? Does it appear if you click on your inbox then click back on calendar. If so then the app is not polling and to get updates from the server. At least on IE this had a bug on a couple recent versions. It's working fine in the next release.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  9. #9
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    15
    Rep Power
    9

    Default

    i created a new user and everything seemed to work fine, so i deleted my account and recreated it and now everything is as it should be .. thanks for a great product and great support

    Ricky

Similar Threads

  1. Controling Queue Flush Interval?
    By jimbo in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-19-2007, 04:05 PM
  2. Controlling Polling
    By menonumesh in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 04-19-2007, 01:12 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 02-23-2007, 04:34 PM
  4. Polling POP3
    By wim in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-02-2007, 05:51 PM
  5. Polling interval question
    By alexz in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 04-21-2006, 07:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •