Results 1 to 4 of 4

Thread: Calendar and inbox label bugs

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    56
    Rep Power
    10

    Default Calendar and inbox label bugs

    Hi,

    Pack: zcs-3.0.1_GA_160.FC4

    1, By adding a new appointment, after input content in the subject field and want to move the cursor backwards by keyboard, the cursor keeps staying at the end of the strings.

    2, There is no mail in the mailbox but the label of the inbox is incorrect. It shows "inbox(1). I think it may be caused by my email client to pop the mail at the same time while I open the web client. Not sure actually.

    Thomas

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    56
    Rep Power
    10

    Default

    Hi,

    Is there any manual method to fix the incorrect mail number of the "inbox"? I found that the label number is not matched with the number of mails in the inbox. And the label number is increasing gradually.

    Rgds,
    Thomas


    Quote Originally Posted by chanck
    Hi,

    Pack: zcs-3.0.1_GA_160.FC4

    1, By adding a new appointment, after input content in the subject field and want to move the cursor backwards by keyboard, the cursor keeps staying at the end of the strings.

    2, There is no mail in the mailbox but the label of the inbox is incorrect. It shows "inbox(1). I think it may be caused by my email client to pop the mail at the same time while I open the web client. Not sure actually.

    Thomas

  3. #3
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Try to restart tomcat. This data is cached in memory after the mailbox is loaded. Of course you also need to reload your browser, if you didn't try that first.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    269
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by chanck

    1, By adding a new appointment, after input content in the subject field and want to move the cursor backwards by keyboard, the cursor keeps staying at the end of the strings.

    Thomas
    Hi Thomas,

    Looks like this is a bug with DwtInputField - I've seen this before but have not been able to repro it consistently. We'll keep trying to track it down (and subsequently create a bug so you can track its progress as well). Feel free to post repro steps if you think you've found it, thanks!

Similar Threads

  1. M2 Experiences?
    By jordandeamattson in forum Users
    Replies: 17
    Last Post: 11-22-2005, 03:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •