Results 1 to 3 of 3

Thread: Problems with Zimbra and Firefox 3.0

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Rep Power

    Question Problems with Zimbra and Firefox 3.0

    I'm having problems with replying and forwarding messages in Zimbra now that I upgrade to the non-beta 3.0 version of Firefox. When you I hit reply or forward the body of the message does not show up, nor can I even type in the body of the message. Anyone else having this problem?

    I actually noticed this problem when I tried the beta version several weeks ago and decided to stick to 2.0. The bad news (for me) is that I upgrade to 3.0 and I don't think there's an easy way to downgrade back to 2.0 of Firefox.

    I tried this out in IE and have non of the problems (nor with version 2.0 which I had just an hour ago *sniff*). I suspect that it's a Firefox issue but someone with more forum saaviness might want to post this bug with the Firefox development fox.

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Rep Power

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Rep Power


    Quote Originally Posted by mmorse View Post
    Welcome to the forums,

    ZCS version?
    Looks like we're on Release 5.0.1.

Similar Threads

  1. Zimbra Admin Page on FireFox 3.0 ?
    By Anukul in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 07-15-2008, 11:17 AM
  2. Problems with Firefox
    By in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 04-18-2008, 02:33 PM
  3. Zimbra Help problem in Firefox
    By gkra in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 03-18-2008, 12:03 PM
  4. Possible Firefox 3 bug may cause Zimbra problems
    By iain in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 02-14-2008, 09:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts