Results 1 to 6 of 6

Thread: With a 1024x768 resolution

  1. #1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    13
    Rep Power
    8

    Default With a 1024x768 resolution

    I guys,
    I have a problem with the screen on IE because don't show the right row and I can't pass to another page of my e-mails. I have the version Release 5.0.5_GA_2201.RHEL5_20080417003749 RHEL5 NETWORK edition. I had read that change the version work correctly but I don't know what version. Any can help me?

    Tnx

  2. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Sioux Falls
    Posts
    150
    Rep Power
    7

    Default

    Have you tried a different browser other than IE?? I would suggest giving Firefox a try and see if that helps
    Eric J Lynner
    Dynamic Business Solutions

    “Computers are good at following instructions, but not at reading your mind.”
    – Donald Knuth

  3. #3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    13
    Rep Power
    8

    Default

    Tnx for answer,
    I don't try with firefox but all my users, my be 50 , use IE and I would like still IE. Do you know of some patch o someting to fix it??

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Sioux Falls
    Posts
    150
    Rep Power
    7

    Default

    What Version of IE are you using 6 or 7?
    Eric J Lynner
    Dynamic Business Solutions

    “Computers are good at following instructions, but not at reading your mind.”
    – Donald Knuth

  5. #5
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Sioux Falls
    Posts
    150
    Rep Power
    7

    Default

    We are Running 5.0.8 on our systems and i tested this issue on IE 7 with the same resolution you have set and i am not seeing the same issue. So its possible 5.0.8 fixes the issue but not 100% sure on that. It is just my estimation
    Eric J Lynner
    Dynamic Business Solutions

    “Computers are good at following instructions, but not at reading your mind.”
    – Donald Knuth

  6. #6
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    13
    Rep Power
    8

    Default

    I have IE 6 and 7 and all show the same problem, I think upgrade to 5.0.8 and I will see if this fix, Tnx

Similar Threads

  1. 4.5.11 french & 1024x768
    By sperkins in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 3
    Last Post: 02-29-2008, 06:57 AM
  2. Resolution 1024X768
    By norixam in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 02-12-2008, 07:12 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 01-16-2008, 07:31 AM
  4. Name resolution issue
    By 3RiversTechAdmin in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-09-2006, 02:53 PM
  5. DNS resolution and firewalls.
    By jeg1972 in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 02-03-2006, 10:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •