Results 1 to 10 of 10

Thread: Google's Chrome Browser

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    11
    Rep Power
    9

    Default Google's Chrome Browser

    Google Chrome - Download a new browser

    Doesn't seem to work with Zimbra's Advanced AJAX version, standard is all I can get to work. Any hacks to try and force it or is it actually choking on something other than the browser string?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Anchorage, AK
    Posts
    376
    Rep Power
    8

    Default

    I just ran into the same thing. It will only load the Standard version and not the Advanced AJAX version.
    Culley
    Mail | Dell 2950III | 2x Quad Core 5420 | 8gb RAM | 6x 146gb SAS RAID 0+1 | Red Hat 5.3 | Zimbra 6.0.10 Network Edition
    Test | VMware ESXi Whitebox | Phenom II Black 3.2ghz | 12gb RAM | 6x 1tb SATA RAID 0+1 | CentOS 5.4 | FOSS, Not in use now

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Pretoria
    Posts
    133
    Rep Power
    7

    Default

    Windows only... think I will stick with firefox for a good while longer yet.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    19
    Rep Power
    8

    Default

    I've grabbed it, as much because my users will......

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

  6. #6
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Anchorage, AK
    Posts
    376
    Rep Power
    8

    Default

    I don't suppose there is a manual edit we could add in for it to recognize Chrome? Maybe some address to override the detection? A workaround for the moment would be nice as I've already had 3 of my Tech-wannabe users ask me about Chrome.

    Plus from the looks of how Google designed it, I'm liking the ideas behind the browser.
    Culley
    Mail | Dell 2950III | 2x Quad Core 5420 | 8gb RAM | 6x 146gb SAS RAID 0+1 | Red Hat 5.3 | Zimbra 6.0.10 Network Edition
    Test | VMware ESXi Whitebox | Phenom II Black 3.2ghz | 12gb RAM | 6x 1tb SATA RAID 0+1 | CentOS 5.4 | FOSS, Not in use now

  7. #7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    25
    Rep Power
    8

    Default

    Can't wait a patch to see it in action

  8. #8
    Join Date
    May 2006
    Location
    England.
    Posts
    927
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by consultorpc View Post
    Can't wait a patch to see it in action
    Your wish is John's command

    http://www.zimbra.com/forums/adminis...e-browser.html

  9. #9
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    25
    Rep Power
    8

    Default

    Thank you, it works perfectly

  10. #10
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    89
    Rep Power
    6

    Default

    Which version is the bug fixed?

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 02-08-2013, 01:13 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 12-17-2009, 09:42 AM
  3. Browser in AJAX mode freezes, please help
    By Raiky in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 03-16-2008, 07:22 PM
  4. [SOLVED] DoesZimbra mail clientsupport safari browser
    By susmita_ghosh in forum Developers
    Replies: 14
    Last Post: 01-24-2008, 09:00 PM
  5. Handling browser caches
    By Coilcore in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 09-27-2006, 08:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •