Results 1 to 10 of 10

Thread: Documents problem

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    7

    Default Documents problem

    I cannot figure out how to use the documents tab. When I click on it, a small documents folder shows up on the panel, and it tells me I have 3 documents in it when I scroll over it, but I can't find the actual documents to open and use them. What am I doing wrong?

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    658
    Rep Power
    8

    Default

    You should be able to just click on the name of the document to open it up..

    EDIT: You may have to click on the notebook on the left side (where it says you have 3 documents when you mouse-over).
    Last edited by y@w; 09-03-2008 at 09:10 AM.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    658
    Rep Power
    8

    Default

    Welcome to the forums, by the way

  4. #4
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    7

    Default

    It shows absolutely nothing except a notebook. I've clicked everywhere even though there's nothing to click on. Just a notebook, it doesn't open, and there is no list of documents in the notebook. It only says 3 documents when I scroll over it. I can't see them.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    658
    Rep Power
    8

    Default

    Hmm.. Do you get the New, Refresh, Edit, etc. buttons along the top just below the list of tabs?

  6. #6
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    7

    Default

    I've tried refresh, I've even tried a different computer.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    658
    Rep Power
    8

    Default

    Ok, what version of Zimbra are you on?

  8. #8
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    7

    Default

    Not sure. My login is here: Lycos Domains Webmail

    You're welcome to take a look; I have nothing private in there, at the moment, and I can change the login.

    [details removed by moderator]
    Last edited by phoenix; 09-06-2008 at 10:58 PM.

  9. #9
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    658
    Rep Power
    8

    Default

    Hmm.. yeah, looks like the Documents feature is broken on your hosting provider's side. It looks like they might be proxying it and have some problems with that.

  10. #10
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    7

    Default

    Thanks. Glad I'm not imagining things.

Similar Threads

  1. Problem with domain Documents
    By ajazevedo in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 08-20-2008, 07:44 AM
  2. [SOLVED] Problem with URL and briefcase documents
    By latre in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-01-2008, 07:05 AM
  3. Simple problem? Domain documents...
    By pcsupport in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 04-20-2008, 05:41 AM
  4. Search problem for ZCS documents
    By bellzerr in forum Users
    Replies: 3
    Last Post: 09-27-2006, 05:38 AM
  5. Red Hat ES4 - 64 bit - Documents Problem
    By RyanC in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-21-2006, 11:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •