Results 1 to 10 of 10

Thread: Documents problem

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    8

    Default Documents problem

    I cannot figure out how to use the documents tab. When I click on it, a small documents folder shows up on the panel, and it tells me I have 3 documents in it when I scroll over it, but I can't find the actual documents to open and use them. What am I doing wrong?

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    658
    Rep Power
    10

    Default

    You should be able to just click on the name of the document to open it up..

    EDIT: You may have to click on the notebook on the left side (where it says you have 3 documents when you mouse-over).
    Last edited by y@w; 09-03-2008 at 10:10 AM.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    658
    Rep Power
    10

    Default

    Welcome to the forums, by the way

  4. #4
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    8

    Default

    It shows absolutely nothing except a notebook. I've clicked everywhere even though there's nothing to click on. Just a notebook, it doesn't open, and there is no list of documents in the notebook. It only says 3 documents when I scroll over it. I can't see them.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    658
    Rep Power
    10

    Default

    Hmm.. Do you get the New, Refresh, Edit, etc. buttons along the top just below the list of tabs?

  6. #6
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    8

    Default

    I've tried refresh, I've even tried a different computer.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    658
    Rep Power
    10

    Default

    Ok, what version of Zimbra are you on?

  8. #8
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    8

    Default

    Not sure. My login is here: Lycos Domains Webmail

    You're welcome to take a look; I have nothing private in there, at the moment, and I can change the login.

    [details removed by moderator]
    Last edited by phoenix; 09-06-2008 at 11:58 PM.

  9. #9
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    658
    Rep Power
    10

    Default

    Hmm.. yeah, looks like the Documents feature is broken on your hosting provider's side. It looks like they might be proxying it and have some problems with that.

  10. #10
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    8

    Default

    Thanks. Glad I'm not imagining things.

Similar Threads

  1. Problem with domain Documents
    By ajazevedo in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 08-20-2008, 08:44 AM
  2. [SOLVED] Problem with URL and briefcase documents
    By latre in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-01-2008, 08:05 AM
  3. Simple problem? Domain documents...
    By pcsupport in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 04-20-2008, 06:41 AM
  4. Search problem for ZCS documents
    By bellzerr in forum Users
    Replies: 3
    Last Post: 09-27-2006, 06:38 AM
  5. Red Hat ES4 - 64 bit - Documents Problem
    By RyanC in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-21-2006, 12:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •