Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] User Can't Send Message To Themselves

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    68
    Rep Power
    8

    Default [SOLVED] User Can't Send Message To Themselves

    We have one user that attempts to send a message to themselves. The message doesn't show up in the inbox. It shows up in the sent folder but that's it. The logs show that it gets delivered and doesn't show an error message.

    This started happening once the user used 100 percent of their quota yesterday. I am not sure if that is what caused it. They are now under 60 percent of their quota. I have also re-indexed the mailbox but that hasn't helped. Any Ideas?

    Hurstel

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default

    Preferences > Mail > Receiving Messages > Messages from me -- make sure it's not set to "Ignore message".
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    68
    Rep Power
    8

    Default

    Thats it! Thanks. I totally forgot about that setting.

    Hurstel

Similar Threads

  1. Initializing ldap...failed. (28416) on RHEL 5
    By Nicrad in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 10-22-2012, 07:57 PM
  2. Replies: 13
    Last Post: 05-19-2008, 09:47 AM
  3. someone using my user to send spam?
    By gsilver in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-18-2007, 03:41 PM
  4. Zimbra server crashed
    By goetzi in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2006, 01:00 PM
  5. The mailbox and mta dies in FC4 GA version
    By meikka in forum Installation
    Replies: 72
    Last Post: 03-16-2006, 05:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •