Results 1 to 10 of 10

Thread: Why does my signature change?

  1. #1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default Why does my signature change?

    I once had my signature as a one-liner. I've since changed it. Only I keep noticing that it reverts itself back to the old one after a couple days.

    (yes, I'm saving it!)

    Any thoughts?

  2. #2
    Join Date
    May 2007
    Location
    Canada
    Posts
    21
    Rep Power
    8

    Default

    One of my users has just reported the same issue.

    I have tried to recreate on my account, but no luck.

    Now, it is possible that it will only show up after I restart Zimbra (Unable to Test right now) as the user reports that this appears every morning (server shuts down at night for backup)

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    965
    Rep Power
    10

    Default

    I had a user report the same thing yesterday. I can't reproduce. This user claims the change sticks for a couple of days and then reverts back. I shutdown the zimbra services each night for a backup, so I don't think it is related to stopping and starting the services. Then again you can't always rely on the users giving accurate info on the problem.

  4. #4
    Join Date
    May 2007
    Location
    Canada
    Posts
    21
    Rep Power
    8

    Default

    Update:

    Still not happening on my account. So it is isolated to one account.
    It has reappeared on that account as excpected again today....

  5. #5
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    88
    Rep Power
    9

    Default

    One of my users has reported this - can't see any obvious reason. Definitely no Zimbra restart between the new signature being set and the old one popping up in preferences again.

    (Zimbra 5.0.10)

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Sarajevo
    Posts
    10
    Rep Power
    9

    Default

    Hi guys,

    any ideas about this issue, it happens to our users as well. we are using version OE 5.0.6, they save new signature but it changes to old one. we do not shut down server in this interval.

    it is really annoying so please anyone?

  7. #7
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by handza View Post
    Hi guys,

    any ideas about this issue, it happens to our users as well. we are using version OE 5.0.6, they save new signature but it changes to old one. we do not shut down server in this interval.

    it is really annoying so please anyone?
    One user or many users? Have you tried a reindex of the mail account that's having the problem. Have a search of bugzilla to see if this has been reported, if not please file a new bug report. It won't get fixed or looked at until someone reports a problem in bugzilla.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  8. #8
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Italy
    Posts
    7
    Rep Power
    9

    Default Reindexing Mailbox solves

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    One user or many users? Have you tried a reindex of the mail account that's having the problem. Have a search of bugzilla to see if this has been reported, if not please file a new bug report. It won't get fixed or looked at until someone reports a problem in bugzilla.
    IT worked for me.

    We set the signature via CLI but when user wanted to change his signature Zimbra, despite its message "Preferences saved" after a logout/login cycle showed the old signature contents. After mailbox reindexing the correct signature shows up.

    Thanks

    Guglielmo

  9. #9
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by algoman View Post
    We set the signature via CLI but when user wanted to change his signature Zimbra, despite its message "Preferences saved" after a logout/login cycle showed the old signature contents. After mailbox reindexing the correct signature shows up.
    Thanks for the update on this issue. Would you mind having a look in bugzilla to see if there's anything about this problem? If there isn't could you file a report with full details of what happened and that a re-index fixed it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  10. #10
    Join Date
    May 2007
    Location
    Canada
    Posts
    21
    Rep Power
    8

    Default

    Just stumbled on to a workaround for this problem.

    While in the affected users account, I created a new second signature. Then set this signature as the default and then deleted the original signature.

    New signature is holding using this method.

Similar Threads

  1. Apply signature from outside of zimbra.
    By artimus in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 12-15-2010, 12:25 PM
  2. Outlook 03 - Connector Issue
    By Sonny Ali in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 9
    Last Post: 09-06-2007, 11:35 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 01-03-2007, 11:45 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 11-15-2006, 12:23 AM
  5. "Must change password" still doest work
    By graffiti in forum Users
    Replies: 5
    Last Post: 12-05-2005, 09:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •