Results 1 to 5 of 5

Thread: Inbox new mail notifier incorrect

  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    88
    Rep Power
    9

    Default Inbox new mail notifier incorrect

    'm not sure if I should report this as a bug or not, but it's definately wierd. In the normal mail view of Zimbra, I get an indicator next to the word inbox showing (9) messages new.

    Yet this inbox is completely empty.

    I tried hitting "Get Mail" assuming that it was just out of sync, but i'm still experiencing the problem.

    The user who is having this issue is also POP'ing their mail out using Mozilla Thunderbird.

    Attached is a picture describing the situation. It was excessively cropped to fit in with the very tight attachment requirements on this forum.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    This is a bug we just can't figure out how to reproduce it. If you restart tomcat it will clear the session and reset the unread count. It seems that this is caused by a combination of using the web UI and POP. Although we don't have a way to reproduce it every time and thus can't figure out how to fix it.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    88
    Rep Power
    9

    Default

    Thanks for the heads up. It's a minor thing that is not really worth restarting the server for.

    I can see how this would be frustrating to try and debug. If you want to take a look at our server, let me know, but otherwise i'm sure you'll get it eventually.

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    70
    Rep Power
    9

    Default

    We are using IMAP only and the web UI only and I have seen this problem. We are not yet in production so there is very little user activity at this point. Once I restart Tomcat and clear the count, I'll try to see if I can recreate it.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default should be fixed in 3.2

    This is probably bug 7266, which is fixed in 3.2!
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 06:01 AM
  3. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  4. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 03:34 PM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 03:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •