Results 1 to 6 of 6

Thread: Spell check not functioning

  1. #1
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    12
    Rep Power
    9

    Default Spell check not functioning

    In 3.1 Network Edition im unable to get spell check working for my machine/user. Other users are fine, however im stuck (and im the admin) any ideas?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Anything in the logs? Which browser? Is it only on one machine? Any pop-up blockers that may cause this in the browser? Does spelling work for this user on another machine? Do you get the 'spell check unavailable' message in the bottom left of the browser window or does the spell check just not run? What happens if you stop/restart Zimbra, does that fix it?
    Last edited by phoenix; 05-08-2006 at 12:35 AM.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    12
    Rep Power
    9

    Wink Turn on HTML

    Sorry, I had text only turned. It appears only in HTML can you use spellcheck.

    thank you for your comments.

    coreASP

  4. #4
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    10
    Rep Power
    8

    Default I got "spell check unabailable" message in the bottom left of the browser window!

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    Anything in the logs? Which browser? Is it only on one machine? Any pop-up blockers that may cause this in the browser? Does spelling work for this user on another machine? Do you get the 'spell check unavailable' message in the bottom left of the browser window or does the spell check just not run? What happens if you stop/restart Zimbra, does that fix it?
    How to fixed? Thanks.

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by wynton View Post
    How to fixed? Thanks.
    It might help if you try answering the questions I asked earlier, I'm not a mind reader. What exactly is the problem? If the problem is the same as the one here then there's an answer in this thread.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Default

    Try to restart Zimbra Services. It worked for me.

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 07-20-2007, 04:21 AM
  2. Spell check for multiple languages
    By bibo in forum Developers
    Replies: 2
    Last Post: 07-11-2007, 01:02 AM
  3. Spell check in other languages?
    By goetzi in forum Developers
    Replies: 2
    Last Post: 05-22-2007, 02:57 PM
  4. Linux Firefox Clients Don't Work with Spell Check
    By SiennaWarrior in forum Users
    Replies: 12
    Last Post: 04-03-2006, 11:07 AM
  5. Spell Service Not Running
    By Ryan Frantz in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-05-2005, 10:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •