Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem with adding contacts from GAL to address book

  1. #1
    nyogtha Guest

    Default Problem with adding contacts from GAL to address book

    Hi. I have recently set up a Zimbra-server (6.01 64-bit on Ubuntu) for my company. We are in the process of moving our old accounts over to the new system and I use our old LDAP-server as a GAL. Lookups in GAL work like they should, my problem appears when I try to copy/import a contact from GAL into my local address book. When I right click the GAL-contact and select "Add to contacts", I get a new window with all the GAL-info and everything looks correct. I can not, however, save the contact, as it appears Zimbra thinks all the fields are empty. If I change the information in one of the fields, I can then save the contact, but only the information I changed is saved. So if I try to add a contact from GAL, the Save option is greyed out until I change something, and then only that field gets saved to my address book.

    Has anyone else experienced this?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    12
    Rep Power
    5

    Default

    Yes. I am using the same thing - Zimbra Web Client 6.0.1, and I am observing the same problem: GAL lookup works fine, but when I try to add to contacts, it presents a blank contact.

  3. #3
    nyogtha Guest

    Default

    Did you find a solution? I have just upgraded to 6.02 and I still have the same problem.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default

    This also an issue that i am having. The OP describes the issue correctly.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default

    Just bumping this issue to the top again to see if this is something that is affecting more users.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default

    Added Bug to Bugzilla...

    Hopefully this will move forward.

    Bug 49300

Similar Threads

  1. Yet another GAL problem with Outlook 2007
    By mozg31337 in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 04-08-2009, 01:10 PM
  2. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM
  3. Replies: 13
    Last Post: 10-31-2005, 03:22 PM
  4. Certify Error on (re)install
    By rodrigoccurvo in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-23-2005, 09:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •