Results 1 to 2 of 2

Thread: Unable to Reply/Forward sporadically

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Default Unable to Reply/Forward sporadically

    I'm stumped. As a Comcast Zimbra mail user I don't know my version or where the program resides. I am on a Win XP Pro version 2002 SP3 platform. In Firefox 3.5.3 and IE 7.0.5730.13 there are times when I am unable to reply to an email I have opened from my Inbox.

    The problem is machine specific. It is sporadic. All I get is a blue screen and a toolbar line that says, Done. Normally, the blue screen flashes and then the reply form shows. I welcome any and all suggestions.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by kbob View Post
    I'm stumped. As a Comcast Zimbra mail user I don't know my version or where the program resides. I am on a Win XP Pro version 2002 SP3 platform. In Firefox 3.5.3 and IE 7.0.5730.13 there are times when I am unable to reply to an email I have opened from my Inbox.

    The problem is machine specific. It is sporadic. All I get is a blue screen and a toolbar line that says, Done. Normally, the blue screen flashes and then the reply form shows. I welcome any and all suggestions.
    You must get in touch with Comcast Support to help you resolve your problem: http://www.zimbra.com/forums/etc/237...ne-readme.html
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Replies: 17
    Last Post: 08-30-2010, 12:59 PM
  2. UNAUTHORIZED ACCESS Totally fouled up install
    By Lostin60s in forum Installation Help
    Replies: 0
    Last Post: 08-28-2009, 11:17 PM
  3. Installation zimbra Initializing ldap...failed. (28416)
    By farrukh.nadeem in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2009, 07:52 AM
  4. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  5. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 11:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •