Results 1 to 10 of 30

Thread: Zimbra "Documents" feature

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    3
    Rep Power
    9

    Default Zimbra "Documents" feature

    hi,
    Sorry if this is answered elsewhere but I have installed the new 3.2 Beta release and it went pretty smoothly but I cannot see any of the new features. Specifically I was interested in the Zimbra documents feature, as it looks pretty good in the private hosted demo. So basically I was wondering did this feature get included in the beta release? If so how do I enable it?

    Thanks

    Jerome

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Posts
    118
    Rep Power
    9

    Smile

    It was a fresh install or an upgrade??

    i have installes also 3.2 an I have all the new features enable after installing Zimbra.

    Im not sure but I think you can enable it typing this
    zmprov mc "your COS" zimbraFeatureNoteBookEnable TRUE or
    zmprov mc "your COS" zimbraFeatureNBEnable TRUE or
    zmprov mc "your COS" zimbraFeatureNotebookEnable TRUE or any variation of the word Notebook wich is the feture you eant to enable it
    Note: "your COS" must be written without the quotes, if havent created any new COS just write default in "your COS" section.
    Note2: rember that the variation of NoteBook should be start with Caps, try also NOTEBOOK

    bye

    regards

  3. #3
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    3
    Rep Power
    9

    Default

    Hi,
    It was an update. I installed the 3.1 version a few days ago and played around with it a bit, then updated the version to the 3.2 beta (I won't be planning to use this until later in the summer so I think the 3.2 would be closer to the version I will use).
    I have figured out the issue, I had to clear all caches. I also cleared the zimbra/tomcat/work etc. directory also, but now I see the new features. I think the "Ajax" javascript was being cached and therefore the client was actually the previous version rather than the new version.

    Jerome

  4. #4
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    52
    Rep Power
    9

    Exclamation Notebook don't work

    Hi,
    I am running zcs-NETWORK-3.2.0_M1_134.SuSEES9 on SUSE 9.3 enterprise edition. When i save page in notebook,I have this error:


    msg - error: no such account zimbraNotebookAccount
    com.zimbra.cs.service.wiki.WikiServiceException: error: no such account zimbraNotebookAccount
    at com.zimbra.cs.service.wiki.WikiServiceException.ER ROR(WikiServiceException.java:56)
    at com.zimbra.cs.wiki.Wiki.getDefaultWikiAccount(Wiki .java:372)
    at com.zimbra.cs.session.WikiSession.getInstance(Wiki Session.java:38)
    at com.zimbra.cs.wiki.Wiki$WikiById.<init>(Wiki.java: 219)
    at com.zimbra.cs.wiki.Wiki$WikiById.<init>(Wiki.java: 198)
    at com.zimbra.cs.wiki.Wiki.getInstance(Wiki.java:475)
    at com.zimbra.cs.wiki.Wiki.getInstance(Wiki.java:459)
    at com.zimbra.cs.service.wiki.WikiDocumentHandler.get RequestedWikiNotebook(WikiDocumentHandler.java:67)
    at com.zimbra.cs.service.wiki.SaveWiki.handle(SaveWik i.java:54)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatchRequest(SoapEng ine.java:260)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:166)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:84)
    at com.zimbra.soap.SoapServlet.doPost(SoapServlet.jav a:223)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:709)
    at com.zimbra.cs.servlet.ZimbraServlet.service(Zimbra Servlet.java:157)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:802)
    at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.in ternalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:252)
    at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.do Filter(ApplicationFilterChain.java:173)
    at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invo ke(StandardWrapperValve.java:213)
    at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invo ke(StandardContextValve.java:178)
    at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke( StandardHostValve.java:126)
    at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke (ErrorReportValve.java:105)
    at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invok e(StandardEngineValve.java:107)
    at org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(A ccessLogValve.java:541)
    at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.servic e(CoyoteAdapter.java:148)
    at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(H ttp11Processor.java:869)
    at org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol$Http11 ConnectionHandler.processConnection(Http11BaseProt ocol.java:667)
    at org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.process Socket(PoolTcpEndpoint.java:527)
    at org.apache.tomcat.util.net.LeaderFollowerWorkerThr ead.runIt(LeaderFollowerWorkerThread.java:80)
    at org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlR unnable.run(ThreadPool.java:684)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)

    code - wiki.ERROR
    method - ZmCsfeCommand.prototype.invoke
    detail - soap:Sender



    Any Ideas?

  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Code:
    msg - error: no such account zimbraNotebookAccount
    com.zimbra.cs.service.wiki.WikiServiceException: error: no such account zimbraNotebookAccount
    
    Looks like that's your problem.

    To be honest, your very best bet will be to wait until an update comes out, as there are some known bugs with the 3.2 edition.

    I'm not sure this will help, but did you try logging out and logging back in?

    I did a bugs search, but nothin.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    5
    Rep Power
    9

    Default

    I have the same problem...the documents app is gone after I upgraded to M2 from M1...anyone else seeing this problem?

Similar Threads

  1. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 04:48 PM
  2. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 10:19 AM
  3. Logger
    By jholder in forum Installation
    Replies: 24
    Last Post: 03-31-2006, 11:50 AM
  4. port 7071 not listening OS X install
    By leeimber in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-21-2006, 10:47 AM
  5. Monitoring : Data not yet avalaible
    By s3nz3x in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 11-30-2005, 07:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •