Results 1 to 2 of 2

Thread: invalid request: missing required attribute:

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Default invalid request: missing required attribute:

    I'm new to this but have been having trouble on my "SmartZone Communications Center" when I try to "send" an e-mail - but only SOMETIME
    It is getting aggravating as it is for my business; then many times it won't let you "save" the e-mail to a draft. You have to be really creative to get the
    message saved. Can anyone help?
    I typed all of the info. with this message such as: Detail, Trace, Request, etc. hoping someone can help me fix it. My computer guy is going to try to see what to do.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by Johanna View Post
    I'm new to this but have been having trouble on my "SmartZone Communications Center" when I try to "send" an e-mail - but only SOMETIME
    It is getting aggravating as it is for my business; then many times it won't let you "save" the e-mail to a draft. You have to be really creative to get the
    message saved. Can anyone help?
    I typed all of the info. with this message such as: Detail, Trace, Request, etc. hoping someone can help me fix it. My computer guy is going to try to see what to do.
    Unfortunately we're unable to help with your problem. The SmartZone is a feature of the hosted Zimbra at Comcast and you'll need to contact their technical support to help you resolve this issue. Check the following post for details: http://www.zimbra.com/forums/etc/237...ne-readme.html
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 06-04-2010, 06:21 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 08-23-2009, 03:10 PM
  3. [SOLVED] Can't receive messages from Gmail
    By agfeller in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 02-04-2008, 10:16 AM
  4. Postfix problem
    By jimbo in forum Administrators
    Replies: 46
    Last Post: 07-23-2007, 05:24 AM
  5. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 10:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •