Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Quicktime error #0 message

  1. #1
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Question [SOLVED] Quicktime error #0 message

    Hi,

    I'm using Google Chrome 4.1.249.1036 (41514)

    Since few days I received Quicktime popup error message Error#0
    it's seems to appear when the system check new messages.

    This is not blocking but annoying

    Any clue?

    PS I don't want to install Quicktime just for this.

    I'm using the latest Zimbra web version

    lenamtl

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    turn off sound notification for new e-mails. it's trying to play a wav and for some reason it seems like since the invention of the internet that quicktime is the only plugin that plays wavs in browsers.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Default

    Hi,

    That's make sense.
    I have changed the settings and this fixed it!

    Thanks
    Last edited by lenamtl; 03-24-2010 at 07:44 AM.

Similar Threads

  1. 'Couldn't access Yahoo! Zimbra Desktop server"
    By chirag1 in forum Error Reports
    Replies: 37
    Last Post: 06-12-2011, 05:14 PM
  2. Message disappears between MTA and mailbox server
    By andrew_l in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 07-08-2010, 11:26 PM
  3. [SOLVED] Zimbra desktop slowed down the system
    By hvle in forum General Questions
    Replies: 5
    Last Post: 03-23-2009, 05:32 PM
  4. Emails bouncing with "Error Text: 401,'null'"
    By sholden in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 27
    Last Post: 08-20-2008, 04:59 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 08-10-2006, 10:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •