Results 1 to 2 of 2

Thread: Wrong rendering of Link in E-Mails?

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Vienna, Austria
    Posts
    174
    Rep Power
    7

    Default Wrong rendering of Link in E-Mails?

    Hi,

    when a user sends a link to a network share, e. g.
    \\server\share\projejts\4374\

    The recipient sees the link, Zimbra makes a hyperlink out of it and renders it to
    file:////server/share/projejts/4374/

    but when I want to past this link in mozilla firefox, an additional / is needed:

    this works in Firefox
    file://///server/share/projejts/4374/

    but this doesn't
    file:////server/share/projejts/4374/

    Is Zimbra doing someting wrong here?

    regards,
    Bernhard

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    19
    Rep Power
    4

    Default

    i'd be interested to know the outcome of this thread.

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 03-29-2014, 02:31 PM
  2. installing zdesktop on debian 6 64-bit
    By malayo in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 04-26-2011, 07:38 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 11-30-2010, 09:54 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 06-18-2008, 02:50 AM
  5. "NO APPEND failed" message when migrating mails
    By tkrag@mostlyharmless.dk in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 05-18-2007, 07:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •