Results 1 to 2 of 2

Thread: Launch Application Issues

  1. #1
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    4

    Default Launch Application Issues

    Please help me reset or configure chrome or I9 to open any links on Zimbra....

    I recently installed Zimbra and while reading my first email i'd click on the link and a window open and i probably choose the wrong application to open the link in emails to my browser.

    I've already deleted and re-install it, but issues still continue and i am getting the same error message.

    Please help!

    Thank you

    Serge

  2. #2
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    55
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by sergepamphile View Post
    i am getting the same error message.
    ... which is?

    A couple of additional informations, like zimbra version, platform, and the type of links you can't open might also be useful..


    Regards,

    Cine - Community Manager - ZeXtras
    www.zextras.com

Similar Threads

  1. Gmail Application Server Rejecting mail from Zimra Server
    By jamalambattu in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 05-23-2011, 04:43 AM
  2. Couple of Issues with Web Client
    By soxfan in forum Users
    Replies: 9
    Last Post: 09-13-2008, 02:58 PM
  3. Exchange 2003 Migration Issues
    By JordanPWilliams in forum Migration
    Replies: 10
    Last Post: 07-27-2007, 11:51 AM
  4. Integrating with Portal Application
    By Martinchin2289 in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 03-02-2007, 09:08 AM
  5. Adding an Application Button
    By czaveri in forum Developers
    Replies: 16
    Last Post: 11-03-2006, 03:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •