Results 1 to 4 of 4

Thread: Can't see HTML messages with external images in 7.1.1?

  1. #1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    31
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Can't see HTML messages with external images in 7.1.1?

    After upgrading to 7.1.1 P2 we are having an issue with messages that have external image links. Upon opening the message we get the yellow bar that says "External images are not displayed. Display Images - Always display images sent from domain.com or address@domain.com".

    The problem is that nothing happens when I click on the "Display Images" link or on the "domain.com" or "username@domain.com" links. When I hover over them with my mouse I get a "javascript:void(0);" message down in the browser status bar. The email appears to be blank, but I can view it by right-clicking and choosing "Show Original". The message also shows up if I try to reply or forward it.

    This only occurs when using the Advanced web client with the display set as HTML in the user preferences. If I use the basic client or switch the display to Text the message opens. If I go to preferences and check the "Display pictures automatically in HTML Email" option the yellow bar disappears but I am left with only a blank message.

    Does anyone have any ideas? This is happening in both Firefox 5.0.1 and IE 8.
    Last edited by infosyst; 08-18-2011 at 08:13 PM.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    31
    Rep Power
    7

    Default

    I found a bug report for this. See 60769. Looks like it has been fixed in 7.1.2 so I'll be upgrading.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    UK
    Posts
    28
    Rep Power
    7

    Default Can't see HTML Messages with Attachments and Images in 7.1.3

    Hello,

    Exactly the same problem. But on a message with Word Doc attachment AND images.

    Server: zcs-NETWORK-7.1.3_GA_3346.UBUNTU8_64.20110928134608

    Clients:

    Firefox 9.0 on Ubuntu (32 bit) and Windows 7 (32 and 64 bit)
    Google Chrome 15.0.874.121 on Ubuntu (32 bit)

    Many thanks
    Schrödinger's Birthday Present Experiment proves that:
    "The contents of a box are much more interesting before the box is opened"

  4. #4
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    31
    Rep Power
    7

    Default

    It has been fixed for me ever since I went to 7.1.2. I haven't moved to 7.1.3 yet, so I don't know if an issue was (re)introduced there that is causing your situation. 7.1.4 is out so you might try upgrading and see if that fixes it.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Re-creating the spam training e-mail account
    By richard-hdd in forum Administrators
    Replies: 21
    Last Post: 03-20-2012, 08:34 AM
  2. HTML, CSS Background Images
    By derek-morton in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 05-24-2011, 01:43 AM
  3. Replies: 10
    Last Post: 03-19-2010, 03:02 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 01-04-2008, 09:24 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 01-02-2008, 12:37 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •