Results 1 to 3 of 3

Thread: Content-Transfer-Encoding: base64

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default Content-Transfer-Encoding: base64

    hello,
    i have a problem when i send an email by webmail (not outlook)
    the recipient receive the email as you see below:


    "--=_fee92b98-bcd1-413a-b6c3-c0d9fd822f1e
    Content-Type:
    application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet;
    name="=?utf-8?Q?Ip=C2=B4s_Fixo_Utilizados=2Exlsx?="
    Content-Disposition: attachment;
    filename="=?utf-8?Q?Ip=C2=B4s_Fixo_Utilizados=2Exlsx?="
    Content-Transfer-Encoding: base64

    UEsDBBQABgAIAAAAIQBxDjkrcAEAAKAFAAATANsBW0NvbnRlbn RfVHlwZXNdLnhtbCCi1wEooAAC
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA"

    I donīt know what to do =(

  2. #2
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5
    Rep Power
    3

    Default

    Does this email contain an attachment? Did you specifically attach a file?

  3. #3
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default

    pcunite,
    the email doesnīt have any attachment =(
    with attachment or without it we received this error =(
    thanks

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 12-05-2011, 01:00 AM
  2. RSS folder encoding issue
    By j2b in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-18-2011, 02:49 AM
  3. Problems - post 5.0.4 upgrade
    By bradb21 in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 04-06-2008, 09:40 PM
  4. content filter attacked?
    By ahhhh in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-26-2007, 06:29 PM
  5. message body Encoding.
    By mmt in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 10-26-2005, 08:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •