Results 1 to 10 of 12

Thread: Problem with Internet Explorer 6

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    7
    Rep Power
    8

    Default Problem with Internet Explorer 6

    Hello everybody,

    I have juste to take Zimbra Collaboration in our office with my providers.

    I have big problem with Internet Explorer 6 :

    1 - all the title and the tools barre are shifted on my first mail.

    [IMG]c:\shifted.jpg[/IMG]

    With Firefox, everything it's fine.

    I don't understand may it's a problem with one AJAX plugins ???

    I don't know,

    Anybody does have this problem ?

    Thanks in advance

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Have you tried clearing the browser cache?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    7
    Rep Power
    8

    Default

    Yeah i try this.

    In fact in the first opening to Zimbra collaboration (Web platform), Internet Explorer didn't able to open, i had only the backgroung of Zimbra and in the left corner of the Internet Explorer windows i had a Script Error "AjxWindowOpener" is indefinite.

    I search this erro and i try on microsoft support the Q837251.exe package.

    It's ok for that right now.

    Now, i have a problem with all the bouton in my tools bar on Zimbra (New mail, trash, refresh new mail etc...)

    Al this bouton are shifted in the bottom, in my first mail on my Inbox.

    I try to empty cache, but iy's the same.

    Thanks in advance.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Which version of IE6 is this? As you've already said FF works ok then it's likely to be a problem with IE6.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    7
    Rep Power
    8

    Default

    It's IE version 6.0.2800.1106

    With Windows 2000 SP4.

    And like you said in Firefox they are not shift button problem.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    7
    Rep Power
    8

    Default

    J'ai vu que tu vennais de vannes, peut-etre serait-ilplus simple pour toi de parler francais ??

Similar Threads

  1. New Internet Explorer Bug?? Zimbra not properly working
    By ingmarfrey in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 07-05-2007, 02:52 PM
  2. Internet Explorer 6
    By roastpork in forum Users
    Replies: 8
    Last Post: 03-23-2007, 01:11 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-31-2006, 11:18 AM
  4. Internet Explorer waits forever to load mailbox
    By shanson in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-07-2006, 09:27 AM
  5. Internet Explorer 6 with Zimbra UI
    By sebpayne in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 02-28-2006, 01:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •