Results 1 to 3 of 3

Thread: Cannot attach email when composing email in new windows

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Singapore
    Posts
    503
    Rep Power
    7

    Default Cannot attach email when composing email in new windows

    We have users experiencing the this issue ONLY if they compose email in new windows:

    When they attempt to attach email, the attach email windows show blank. When view message button is clicked. A error message shows:

    Unable to parse the search query.
    msg: Couldn't parse query:
    code: mail.QUERY_PARSE_ERROR
    method: [unknown]
    detail: soap:Sender
    data: [object Object]
    trace: btpool0-86363://mail.domain.com/service/soap/SearchRequest:1346752031793:c570b52ab3cf3512
    request: user@domain.com

    However, if there is already an attachment in the email, the attach email windows will not have this problem. This happen in IE 8 and Firefox 14.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    965
    Rep Power
    10

    Default

    Just tested on my installation and it seems to work fine. What version of ZCS are you running? I wonder if it could be something else in addition to the "compose in new window" setting; maybe shared folders or something like that.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Singapore
    Posts
    503
    Rep Power
    7

    Default

    Hi Soxfan,

    This problem only happen to 1 particular account. On the same computer, logging into any other Zimbra accounts do not show this problem. When on another computer, only this particular account has the problem. Thus, I can only conclude that the profile or configuration of this account is faulty. But I have no idea what caused it and how to reset all it's setting to default.

    zimbra-mail-attach-error.gif

Similar Threads

  1. is possible attach a email into a new email?
    By raul_denia in forum Users
    Replies: 8
    Last Post: 05-17-2011, 08:39 AM
  2. Composing HTML email ?
    By airlie09 in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 10-14-2009, 05:12 PM
  3. Imported Contacts not recognized when composing email
    By drking in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 08-13-2009, 11:24 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 10-25-2007, 12:17 PM
  5. Select "Email 2" when composing email
    By Kitt in forum Users
    Replies: 0
    Last Post: 08-03-2007, 08:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •