Results 1 to 3 of 3

Thread: problem with zmdailyreport

  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Germany, Saarland, Saarbruecken
    Posts
    53
    Rep Power
    10

    Default problem with zmdailyreport

    What say me this errors?
    Since upgrade form 4.0.3 to 4.0.4

    Output from command /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport | /opt/zimbra/postfix/sbin/sendmail efserver@sc-kempf.lokal ..

    DBD::mysql::st execute failed: Can't open file: 'mta.MYI' (errno: 145) at /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport line 511.
    /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport sql execute failed: Can't open file: 'mta.MYI' (errno: 145)
    DBD::mysql::st fetchall_arrayref failed: fetch() without execute() at /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport line 515.
    DBD::mysql::st execute failed: Can't open file: 'mta.MYI' (errno: 145) at /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport line 511.
    /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport sql execute failed: Can't open file: 'mta.MYI' (errno: 145)
    DBD::mysql::st fetchall_arrayref failed: fetch() without execute() at /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport line 515.
    DBD::mysql::st execute failed: Can't open file: 'mta.MYI' (errno: 145) at /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport line 511.
    /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport sql execute failed: Can't open file: 'mta.MYI' (errno: 145)
    DBD::mysql::st fetchall_arrayref failed: fetch() without execute() at /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport line 515.
    DBD::mysql::st execute failed: Can't open file: 'mta.MYI' (errno: 145) at /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport line 511.
    /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport sql execute failed: Can't open file: 'mta.MYI' (errno: 145)
    DBD::mysql::st fetchall_arrayref failed: fetch() without execute() at /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport line 515.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    This is a stupid question, but is the logger running?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Germany, Saarland, Saarbruecken
    Posts
    53
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by wannabetenor View Post
    This is a stupid question, but is the logger running?
    Yes, but it look like some errors in the logger SQL files. The only solution i have found was:

    host: su - zimbra
    host:~ zimbra$ ps -auxw | grep my.logger | grep -v grep | awk '{print $2}' | xargs kill
    host:~ zimbra$ rm -rf logger/db
    host:~ zimbra$ libexec/zmloggerinit

    Cu

Similar Threads

  1. Zimbra, WM5.0, AS + problem with regional fonts
    By wojo2000 in forum Zimbra Mobile
    Replies: 7
    Last Post: 06-25-2007, 01:04 AM
  2. strange MTA Relay Problem
    By pfuschi in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2006, 10:51 AM
  3. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •