Results 1 to 3 of 3

Thread: zimbra 8.0.6 and print action problem

  1. #1
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1
    Rep Power
    1

    Default zimbra 8.0.6 and print action problem

    Hi, i've installed zimbra Zimbra 8.0.6_GA_5922 (build 20131203103702). I've a problem with print function in web mail client.
    If a user receive an html mail and press the p button the print preview is correct and show images.
    If a user click two times on a mail and after press p or action print the print preview show html tag and strange character, missing date and mail sender address.
    So i've noticed in debug mode that when a print is correct the link is:

    100.0.0.197/h/printmessage?id=281&tz=Europe/Berlin&xim=1

    instead when the print is incorrect the link is:

    100.0.0.197h/printmessage?id=281&part=1&tz=Europe/Berlin&xim=1

    The difference is part=1. If i removed this the print preview is correct.

    I've tested it with iexplorer 11, firefox 27.0.1 and chrome 33.0.1750.117 m, in normal pc and terminal server but nothing change.

    So how i can resolve this problem?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    1
    Rep Power
    1

    Default

    Confirmed here also in
    - Internet Explorer 9.0.8112.16421
    - Firefox 27.0.1
    - Google Chrome 33.0.1750.117 m

    Running: Release 8.0.6.GA.5922.UBUNTU12.64 UBUNTU12_64 FOSS edition

    OK URL from 'Inbox Actions': https://ZIMBRASERVER/zimbra/h/printm...e/London&xim=1
    Non-OK URL from 'View Message Actions': https://ZIMBRASERVER/zimbra/h/printm...e/London&xim=1

    Any suggestions of how we can fix, or if this is a known issue/bug?

    Thanks

  3. #3
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    107
    Rep Power
    6

    Default

    We are seeing this too. It seems like it happens more often when you have the message open in a new window or "zimbra tab". I'm guessing there isn't a bug report for this yet? I'll search a little more in bugzilla and create one if I can't find it.


    Edit: Looks like this might be it:
    https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=86628


    -Aaron
    Last edited by cayaraa; 03-06-2014 at 09:51 AM.

Similar Threads

  1. Font size problem in the print page
    By ranone in forum Users
    Replies: 0
    Last Post: 09-12-2013, 07:55 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 07-06-2011, 11:08 PM
  3. Replies: 11
    Last Post: 03-21-2011, 10:36 PM
  4. print action in filter?
    By josephvclark in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 01-05-2010, 08:41 PM
  5. Replies: 8
    Last Post: 08-08-2007, 01:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •