Results 1 to 2 of 2

Thread: AJAX mail client bug

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default AJAX mail client bug

    In the ajax mail client, the "Reply To" button doesn't do anything.

    If I go to the basic interface, this function works.

    Using 4.5.1_GA_660

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default Install the MS timezone patch

    You need to install the Microsoft timezone patch on your client machines to resolve this issue. Please see this sticky thread for details.

    Note that there will be a workaround for this issue in the 4.5.2 release if you aren't able to install the patch.
    Last edited by dkarp; 02-16-2007 at 06:59 PM. Reason: added link to patch
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 02:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 09:09 AM
  4. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 04:34 PM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •