Results 1 to 5 of 5

Thread: Possible Bug...

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    96
    Rep Power
    10

    Default Possible Bug...

    When I empty the junk mail folder and it's quite full I right-click and "empty junk mail folder". Then folder will empty and then I get an error msg box that says, "Permission denied to get property unnamedclass filename" and the screen "fogs over" and I have to refresh to navigate the page again. It's happened many times now. M2 on FC3, using FF1.5 from different box.

    Edit: It just happened emptying my Trash folder too.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    This is one we've tried to track down for sometime. Seems to not easy to reproduce everytime. If you can get steps to make it happen everytime that'd be a big help.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    96
    Rep Power
    10

    Default

    O.K.
    I've deleted one at a time with no problem. I've deleted a few at a time with no problem. I've deleted 8-10 at a time with no problem. If I try to empty the junk folder and it has say, 30 messages, and I right-click the junk folder and "empty junk folder", it does it. It also happens if I have a junk folder with ~30 messages and if I hi-lite the first page and click the trash icon it happens.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    We figured out how to repro this last night as well. Just forgot to post it. Basically just some exception handling gone wrong, we'll get it fixed for an upcoming release.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    11
    Rep Power
    8

    Default

    I get this error when trying to view mail form the admin interface
    Any thoughts on what i can do? I cant actually upgrade to the latest version as Im in freebsd world. I think im on 4.26

Similar Threads

  1. Backups fail after workaround for bug 10827
    By warbirdcharles in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 07-17-2007, 12:07 PM
  2. Bug Question all aliases GAL
    By fred3us in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 03-12-2007, 09:39 AM
  3. will be the accent char bug fixed anytime soon?
    By lfarkas in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2006, 03:19 AM
  4. serious IMAP download bug (6326)
    By ericding in forum Developers
    Replies: 5
    Last Post: 04-05-2006, 10:34 AM
  5. i18n, bug 5912 and other considerations
    By Kafka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 9
    Last Post: 02-22-2006, 03:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •