6.0.7.1 patch

Ask questions about your setup or get help installing ZCS server (ZD section below).
6233maxxer
Outstanding Member
Outstanding Member
Posts: 391
Joined: Sat Sep 13, 2014 12:06 am

6.0.7.1 patch

Postby 6233maxxer » Thu Jul 01, 2010 3:22 am

Hi.
following the announcement http://www.zimbra.com/forums/announcements/41345-zcs-6-0-7-patch.html I installed the new patch on debian etch, to check the fix for Bug 48210 – sender name of external account is wrong since 6.0.7 .

but now, when I send an email using the external account, I don't see unwanted text, but neither the wanted one! The mail is sent using email address only, with the same address as sender.
anyone else tried?


8134Himanshu
Outstanding Member
Outstanding Member
Posts: 217
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:16 pm

6.0.7.1 patch

Postby 8134Himanshu » Sat Jul 03, 2010 12:11 pm

I could get the same the same working ! This stopped working since i believe 1st version on release 6.
Tripple
Outstanding Member
Outstanding Member
Posts: 285
Joined: Sat Sep 13, 2014 12:22 am

6.0.7.1 patch

Postby Tripple » Sat Jul 03, 2010 4:40 pm

In the example patch script I saw something like this:

/opt/zimbra/jetty/webapps/zimbra/js/Calendar_all.js.zgz... copied.
So I was hoping to get the iPhone iOS4 and Zimbra CalDAV bug fixed. No luck. Not sure if the problems are related to Zimbra or iOS4.
stich86
Advanced member
Advanced member
Posts: 123
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:10 pm

6.0.7.1 patch

Postby stich86 » Mon Jul 05, 2010 8:01 am

still have same issue..it send only the email address and not the full name..
please solve.. it's absurd that.. one 6.0.5 there wasn't this error...
6233maxxer
Outstanding Member
Outstanding Member
Posts: 391
Joined: Sat Sep 13, 2014 12:06 am

6.0.7.1 patch

Postby 6233maxxer » Mon Jul 05, 2010 8:06 am

stitch86, which system? sles?
stich86
Advanced member
Advanced member
Posts: 123
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:10 pm

6.0.7.1 patch

Postby stich86 » Mon Jul 05, 2010 8:10 am

yes, sles 10 sp3
8134Himanshu
Outstanding Member
Outstanding Member
Posts: 217
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:16 pm

6.0.7.1 patch

Postby 8134Himanshu » Tue Jul 06, 2010 10:22 am

I Rechecked and found the Name to be Appearing correct.In My Working Environment which is CentOS
sb5
Posts: 12
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:52 pm

6.0.7.1 patch

Postby sb5 » Mon Jul 12, 2010 4:10 am

Hi

Have applied the patch (on OSS debian 4) and still have the pop account name displayed instead of the desired name... is the bug 48210 really fixed in the patch for pop accounts ?
6233maxxer
Outstanding Member
Outstanding Member
Posts: 391
Joined: Sat Sep 13, 2014 12:06 am

6.0.7.1 patch

Postby 6233maxxer » Mon Jul 12, 2010 5:11 am

if you recheck the bug, they applied another change after I reopened the bug, so should be finally fixed now.

no patch, yet

Return to “Installation and Upgrade”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests