Admin console server status page show stopped services

Ask questions about your setup or get help installing ZCS server (ZD section below).
atx4runner
Posts: 17
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:19 pm

Admin console server status page show stopped services

Postby atx4runner » Fri Nov 06, 2009 12:50 am

I'm having this same issue. My main zimbra server is still on Ubuntu 6.06 LTS and my MTA server is running Ubuntu 8.04 LTS both running 6.0.2 GA Release.


mackoftrack
Advanced member
Advanced member
Posts: 135
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:46 pm

Admin console server status page show stopped services

Postby mackoftrack » Mon Nov 16, 2009 12:03 pm

Any fixes for this? Or bugs posted?
atx4runner
Posts: 17
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:19 pm

Admin console server status page show stopped services

Postby atx4runner » Wed Nov 18, 2009 11:12 am

No fix yet but I do have an open case with a specialist looking at the problem.
mackoftrack
Advanced member
Advanced member
Posts: 135
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:46 pm

Admin console server status page show stopped services

Postby mackoftrack » Wed Dec 09, 2009 1:27 pm

bump!!!
what is the status of this bug?
simonfishley
Posts: 32
Joined: Sat Sep 13, 2014 12:25 am

Admin console server status page show stopped services

Postby simonfishley » Tue Jan 19, 2010 3:59 am

I am also having the same problem. This install is 2 days old. AS you can see, everything is running but the status page does not agree.
 http://img709.imageshack.us/img709/7972/picture2up.png />
Any clever Zimbra people have any ideas?
Thanks

Simon
13618Hennie
Posts: 15
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:43 pm

Admin console server status page show stopped services

Postby 13618Hennie » Tue Mar 30, 2010 3:24 pm

I have the same problem and it seem that nobody can help me with this. Services shows as red crosses in Admin GUI, but zmcontrol status reflects all services fine.
Any ideas would be appreciated.
simonfishley
Posts: 32
Joined: Sat Sep 13, 2014 12:25 am

Admin console server status page show stopped services

Postby simonfishley » Wed Mar 31, 2010 2:56 am

Hi Hennie
I found that if you make any changes to the system, hostname, ip address, whatever, the services status goes pear shaped.
Did you make any changes like that?
Simon
13618Hennie
Posts: 15
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:43 pm

Admin console server status page show stopped services

Postby 13618Hennie » Wed Mar 31, 2010 5:42 am

Hi Simon,
No changes was made to the system at all. It allworked fine and very next moment it showed red crosses as if services were not started.
I have seen this happening in various posts in the forums and nobody can give us correct answer. I have done what guru4hp said above but still no luck.
Hennie
halley
Advanced member
Advanced member
Posts: 50
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:48 pm

Admin console server status page show stopped services

Postby halley » Wed Apr 28, 2010 7:29 am

hi, how to fix this problem?? any solution??? thanks
ppetre
Posts: 9
Joined: Sat Sep 13, 2014 1:09 am

Admin console server status page show stopped services

Postby ppetre » Mon Jun 21, 2010 4:06 am

same problem here . any solution?? thanks

Return to “Installation and Upgrade”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests