Best Procedure for new install M2 on FC3

Ask questions about your setup or get help installing ZCS server (ZD section below).
chamo
Posts: 19
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:00 pm

Best Procedure for new install M2 on FC3

Postby chamo » Fri Nov 18, 2005 12:03 pm

Hi,

can someone with a successful fresh M2 install on fresh FC3 list the steps they took to get FC3 ready for M2 and anything they did to message M2?
..


13445raj
Outstanding Member
Outstanding Member
Posts: 743
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:59 pm
Location: Canada
Contact:

Best Procedure for new install M2 on FC3

Postby 13445raj » Fri Nov 18, 2005 12:13 pm

Hi..Zimbra has a nice small doc

http://www.zimbra.com/pdf/Zimbra%20Quick%20Start.pdf
iam
tying to write 2 docs

1) FC3 for New users

2) Zimbra for New Users
kind of very simple detailed doc as a STEP by STEP per CLICK starting point..will update this fourm once done..some time soon
Raj S Vrach
gjcomputer
Posts: 2
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:00 pm

Best Procedure for new install M2 on FC3

Postby gjcomputer » Fri Nov 18, 2005 2:15 pm

[quote user="13445raj"]Hi..Zimbra has a nice small doc

http://www.zimbra.com/pdf/Zimbra%20Quick%20Start.pdf
iam
tying to write 2 docs

1) FC3 for New users

2) Zimbra for New Users
kind of very simple detailed doc as a STEP by STEP per CLICK starting point..will update this fourm once done..some time soon
Raj S Vrach[/QUOTE]


this would be AMAZING! :)
chamo
Posts: 19
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:00 pm

Best Procedure for new install M2 on FC3

Postby chamo » Fri Nov 18, 2005 2:28 pm

I got M1 to install just fine on FC3, but I cannot get M2 to work no matter what I do.

I have a fully up-to-date FC3 after running yum install, install curl, fetchmail, etc, the install goes just fine until the end when I receive errors that ther eis no such domain name..
I have a fully resolveable domain name that worked under M1..
I have tried everything that I know of including seveal clean FC3/M2 installs..
I follow the Zimbra quick install to a T..
anyone having similar issues?
marcmac
Elite member
Elite member
Posts: 2091
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:53 pm

Best Procedure for new install M2 on FC3

Postby marcmac » Fri Nov 18, 2005 2:32 pm

Is this a new install or an upgrade?
Can you post your install log?
chamo
Posts: 19
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:00 pm

Best Procedure for new install M2 on FC3

Postby chamo » Fri Nov 18, 2005 2:47 pm

I did a complete new install of both FC3 and M2.

yum update

fetchmail installed, curl, etc..
My hostname is resolvable..
my /ects/hosts file looks like:
127.0.0.1 localhost.localdomain localhost

66.58.42.xx zmail.xx.com zmail
all correct from what I read in the forums..
I can SSH into my box using the hostname.

zmsetup.txt


Return to “Installation and Upgrade”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests