Login with admin after installation?

Ask questions about your setup or get help installing ZCS server (ZD section below).
nfear24
Advanced member
Advanced member
Posts: 121
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:23 pm

Login with admin after installation?

Postby nfear24 » Sun Jan 07, 2007 2:42 pm

I have successfully setup zimbra without any errors or problems, but when I go to the page to login it declines the admin account setup during install. Any help on this!
thanks Nick


phoenix
Ambassador
Ambassador
Posts: 26701
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:56 pm
Location: Liverpool, England

Login with admin after installation?

Postby phoenix » Sun Jan 07, 2007 3:09 pm

What do you mean 'it declines the admin account'? Does it reject the password? Are you entering the correct password? Are you using https to get to the admin page?
Regards

Bill

Rspamd: A high performance spamassassin replacement

Per ardua ad astra
nfear24
Advanced member
Advanced member
Posts: 121
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:23 pm

Login with admin after installation?

Postby nfear24 » Sun Jan 07, 2007 3:12 pm

[quote user="10330phoenix"]What do you mean 'it declines the admin account'? Does it reject the password? Are you entering the correct password? Are you using https to get to the admin page?[/QUOTE]
I just get authentication failed. I am using the admin page
I">https://www.domain.com:7071
I
try logging in with the admin@domain.com as the user and just admin and doesnt work. I have installed twice and double check my password. Still get the same thing.
Thanks Nick
phoenix
Ambassador
Ambassador
Posts: 26701
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:56 pm
Location: Liverpool, England

Login with admin after installation?

Postby phoenix » Sun Jan 07, 2007 3:24 pm

You use the url https://yourservername:7071 to login to the admin console, is that what you're doing?
Regards

Bill

Rspamd: A high performance spamassassin replacement

Per ardua ad astra
nfear24
Advanced member
Advanced member
Posts: 121
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:23 pm

Login with admin after installation?

Postby nfear24 » Sun Jan 07, 2007 3:32 pm

[quote user="10330phoenix"]You use the url https://yourservername:7071 to login to the admin console, is that what you're doing?[/QUOTE]


Yes That is what I am doing
phoenix
Ambassador
Ambassador
Posts: 26701
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:56 pm
Location: Liverpool, England

Login with admin after installation?

Postby phoenix » Sun Jan 07, 2007 3:35 pm

OK, two things you can do. First you can change the admin password by following these instructions and second you can create a new admin by following these instructions. One of thos should sort you out.
Regards

Bill

Rspamd: A high performance spamassassin replacement

Per ardua ad astra
nfear24
Advanced member
Advanced member
Posts: 121
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:23 pm

Login with admin after installation?

Postby nfear24 » Sun Jan 07, 2007 3:42 pm

Ok thanks, I give that a go once. Sweet that worked. Some reason it wasnt setting my password during install. You the man.
Thanks Bill


Nick
yaxpac
Posts: 7
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:23 pm

Login with admin after installation?

Postby yaxpac » Sun Jan 07, 2007 6:13 pm

[quote user="10330phoenix"]OK, two things you can do. First you can change the admin password by following these instructions .[/QUOTE]


Thanks Phoenix. I had been having troubles with this same problem. I logged in as the zimbra user su zimbra then I ran the instructions from the wiki again: zmprov sp admin email address new password and I was able to login with my user name admin@mydomain.com and the new password at
My
install is on a Mac OS X dual 1.8 and the Zimbra dmg was

zcs-4.5.0_RC2_566.MACOSX.dmg


Thanks
R. Joe

Return to “Installation and Upgrade”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests