Initializing ldap...failed. (28160)

Ask questions about your setup or get help installing ZCS server (ZD section below).
Ramaagcp
Posts: 4
Joined: Sat Sep 09, 2017 10:03 pm

Initializing ldap...failed. (28160)

Postby Ramaagcp » Fri Sep 22, 2017 10:48 pm

I am installing zimbra latest on centos 7, but ldap initializing failed. I have attached log file.

My host file is as follows

[root@mail etc]# cat hosts
10.10.1.10 mail.tedmendsa.com mail


User avatar
jorgedlcruz
Zimbra Employee
Zimbra Employee
Posts: 2645
Joined: Thu May 22, 2014 4:47 pm

Re: Initializing ldap...failed. (28160)

Postby jorgedlcruz » Fri Sep 22, 2017 11:30 pm

Hello,
Which version are you trying?

Best regards
Jorge de la Cruz https://jorgedelacruz.es
Technical Marketing Manager at Zimbra/Synacor https://www.zimbra.com/
Ramaagcp
Posts: 4
Joined: Sat Sep 09, 2017 10:03 pm

Re: Initializing ldap...failed. (28160)

Postby Ramaagcp » Fri Sep 22, 2017 11:53 pm

(8.8.4_GA_1877_RHEL7_64

and Centos 7
phoenix
Ambassador
Ambassador
Posts: 25022
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:56 pm

Re: Initializing ldap...failed. (28160)

Postby phoenix » Sat Sep 23, 2017 5:28 am

Ramaagcp wrote:My host file is as follows

[root@mail etc]# cat hosts
10.10.1.10 mail.tedmendsa.com mail
Your hosts file should contain more than that, post all of it and do you have valid DNS A & MX records?
Regards

Bill

Rspamd: A high performance spamassassin replacement

If you'd like to see this implement in a future version of ZCS then please vote on Bugzilla entries 97706 & 108168

Return to “Installation and Upgrade”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests