I updated zimbra to 8.8.5 and Webapp stops responding

Ask questions about your setup or get help installing ZCS server (ZD section below).
jonasgiron
Posts: 1
Joined: Wed Dec 27, 2017 10:09 am

I updated zimbra to 8.8.5 and Webapp stops responding

Postby jonasgiron » Wed Dec 27, 2017 10:20 am

After updating zimbra to version 8.8.5 of nothing the webapp stops responding, I execute the command zmcontrol status and all the services are running, but in the browser there is no more access to webmail, if running zmcontrol restart comes back to work, this happens every 8 hours on average. I have analyzed the logs but have no errors.
Has anyone had this problem?

Tanks.


User avatar
L. Mark Stone
Elite member
Elite member
Posts: 1780
Joined: Wed Oct 09, 2013 11:35 am
Location: Portland, Maine
ZCS/ZD Version: 8.8.8 Patch 4 Network Edition
Contact:

Re: I updated zimbra to 8.8.5 and Webapp stops responding

Postby L. Mark Stone » Wed Dec 27, 2017 4:58 pm

jonasgiron wrote:After updating zimbra to version 8.8.5 of nothing the webapp stops responding, I execute the command zmcontrol status and all the services are running, but in the browser there is no more access to webmail, if running zmcontrol restart comes back to work, this happens every 8 hours on average. I have analyzed the logs but have no errors.
Has anyone had this problem?

Tanks.


If the domain part of the FQDN of your Zimbra server is not a domain actually hosted on your Zimbra server, you'll need to add a Virtual Hostname to the email domain's configuration.

This is due to a change in Nginx's config in 8.8.5. See https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=108299 for more info.

Hope that helps,
Mark
_____________________________________
L. Mark Stone
Mission Critical Email - Zimbra VAR/BSP and Consulting https://www.missioncriticalemail.com/
Zeta Alliance http://www.zetalliance.org/

Return to “Installation and Upgrade”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests