Autocomplete broken 6.0.7

Discuss your pilot or production implementation with other Zimbra admins or our engineers.
soxfan
Outstanding Member
Outstanding Member
Posts: 958
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:08 pm

Autocomplete broken 6.0.7

Postby soxfan » Tue Jul 13, 2010 3:05 pm

[QUOTE]from zimbra support:

"I'm inclined to believe that the fix for the bug didn't make it in the patch."[/QUOTE]

Hmm, I guess it's possible, but that seems a bit unlikely to me. ZCS 6.0.7 has been out for a little while now. I would think others would have already noticed the problem if it was back to the 6.0.6 behavior. I don't want to put words in anyone's mouth but user "chauvetp", who previously commented in this thread, was one of the people that had major issues with 6.0.6 and auto-complete. (I know because I was having the same issues, and commenting in a lot of the same threads.). From his previous post is seems like he has upgraded to 6.0.7 and is not seeing the 6.0.6 problems. Anyway, bug 45886 is the one to refer to for the 6.0.6 problems. Maybe you can look over the bug and see you are experiencing the same problems or if it is something new.
Looks like I'll be sticking with 6.0.6.1 unless/until this gets straightened out. Don't want to relive the auto-complete nightmares we had with 6.0.6.


chauvetp
Outstanding Member
Outstanding Member
Posts: 350
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:28 pm

Autocomplete broken 6.0.7

Postby chauvetp » Tue Jul 13, 2010 3:13 pm

No worries about putting words in my mouth - you have it right from our situation. There were defintely a lot of problems with auto-complete for us in after upgrading from 5.0.21 to 6.0.6. Those problems were, for us at least, fixed with 6.0.6.1 and have not returned with 6.0.7 (or its patch).
parixit
Advanced member
Advanced member
Posts: 62
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:35 pm

Autocomplete broken 6.0.7

Postby parixit » Wed Jul 14, 2010 1:44 pm

Our autocomplete is broken. It works for some users and other users it does not. Zimbra support had me compare COS settings but nothing came up. I also had users who after the upgrade had email addresses missing from their contacts. 6.0.7 is BUGGY for us. I don't get it.
bdial
Elite member
Elite member
Posts: 1633
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:39 pm

Autocomplete broken 6.0.7

Postby bdial » Wed Jul 14, 2010 2:13 pm

i thought wehn this happened in 6.0.6, someone came up with a work around. i don't remember if it involved exporting a user's contacts, clearing their contacts, then re-importing them. did you find the thread about this? If not i'll try to dig it up for you.
mmorse
Ambassador
Ambassador
Posts: 6036
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:24 pm

Autocomplete broken 6.0.7

Postby mmorse » Thu Jul 15, 2010 10:03 am

Before an export/import might try a:

/opt/zimbra/bin/zmsoap -z -m user@domain.com RankingActionRequest/action @op=reset
Rich Graves
Outstanding Member
Outstanding Member
Posts: 687
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:24 pm

Autocomplete broken 6.0.7

Postby Rich Graves » Thu Jul 15, 2010 5:04 pm

I have a couple users with similar complaints of local addressbook autocomplete failure post-6.0.7.1p1.
Correct zmsoad syntax? I tried several variations.
ERROR: service.UNKNOWN_DOCUMENT (unknown document: RankingActionRequest)

com.zimbra.common.soap.Element$ContainerException: blank/missing XML attribute name

ERROR: service.UNKNOWN_DOCUMENT (unknown document: RankingActionRequestAction)

ERROR: service.UNKNOWN_DOCUMENT (unknown document: RankingActionRequest)
feiticeir0
Advanced member
Advanced member
Posts: 64
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:49 pm

Autocomplete broken 6.0.7

Postby feiticeir0 » Mon Jul 19, 2010 8:29 am

HI all !
I'm also experiencing autocomplete bug with my users (for now, at least one).
I've upgraded from 5.0.8 to 6.0.7.

No other user as reported the same issue, but the upgrade was done last Saturday, so, i guess is still kind of early for other users to report the same bug.


Cheers,
Bruno Santos
1739miguel
Advanced member
Advanced member
Posts: 103
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:11 pm

Autocomplete broken 6.0.7

Postby 1739miguel » Fri Jul 23, 2010 9:23 am

Hello,
I notice this problem also in one server. It happens to me when typing a combination of letters (if I type 3 letters contacts don't appear. typing 2 letters makes contacts matching appear), but I couldn't reproduce the same issue on another server (typing the same combination to reach the same contact)..
gimecoffee
Posts: 21
Joined: Sat Sep 13, 2014 1:10 am

Autocomplete broken 6.0.7

Postby gimecoffee » Tue Aug 10, 2010 3:24 pm

[quote user="1739miguel"]Hello,
I notice this problem also in one server. It happens to me when typing a combination of letters (if I type 3 letters contacts don't appear. typing 2 letters makes contacts matching appear), but I couldn't reproduce the same issue on another server (typing the same combination to reach the same contact)..[/QUOTE]
I'm having this exact issue with auto-complete.

Release 6.0.7_GA_2473.F11_64_20100616200802 F11_64 FOSS edition
Rois Cannon

Return to “Administrators”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] and 7 guests