Page 4 of 6

ZCS 6.0.1 Zimlets that doesn't work anymore

Posted: Wed Sep 30, 2009 11:41 am
by rrao
[quote user="dave_kempe"]I would be happy to try it out and work with you on fixing it. Please send/pm me where I can get it.[/QUOTE]
Please try out the latest from: Get or contribute Zimlets, UI themes, and languages in the Zimbra Gallery - Social Zimlet

ZCS 6.0.1 Zimlets that doesn't work anymore

Posted: Wed Sep 30, 2009 11:43 am
by rrao
[quote user="1739miguel"]I'm using zcs-NETWORK-6.0.1_GA_1817.RHEL4.20090911151028
Thanks,
Miguel[/QUOTE]
Hmm.. it should work on that. I cant help unless you can give me error info(i any).

Can you please Turn ON Firebug(its Net, Console etc - all tabs) tabs and see if there is any errors?
Or in Firefox,

Tools > Error Console > Click on Errors Button and paste the errors here

ZCS 6.0.1 Zimlets that doesn't work anymore

Posted: Thu Oct 01, 2009 3:21 pm
by jurg
I get this in the firefox errors:
Error: C[1] is undefined

Source: https://server/service/zimlet/res/Zimlets-nodev_all.js.zgz?language=nl

Line: 2953
It refers to:
if(C[0].indexOf("d")>=0&&C[1].indexOf("m")>=0){return A+"/"+D+"/"+B

ZCS 6.0.1 Zimlets that doesn't work anymore

Posted: Thu Oct 01, 2009 5:58 pm
by rrao
[quote user="jurg"]I get this in the firefox errors:
Error: C[1] is undefined

Source: https://server/service/zimlet/res/Zimlets-nodev_all.js.zgz?language=nl

Line: 2953
It refers to:
if(C[0].indexOf("d")>=0&&C[1].indexOf("m")>=0){return A+"/"+D+"/"+B[/QUOTE]
Can you please open your Zimbra with ?dev=1 like:

https://wwww.yourZimbraServer.com/zimbra?dev=1  


and then paste the error?

This would reveal what shows C A+ D+ etc are.
Thanks!

ZCS 6.0.1 Zimlets that doesn't work anymore

Posted: Fri Oct 02, 2009 12:45 am
by jurg
[QUOTE]Can you please open your Zimbra with ?dev=1 like:

Code:

https://wwww.yourZimbraServer.com/zimbra?dev=1

and then paste the error?

This would reveal what shows C A+ D+ etc are.[/QUOTE]
I'm afraid there is no error there. Actually, I can't find any message relating to zimlets. And the social tab doesn't show of course.

ZCS 6.0.1 Zimlets that doesn't work anymore

Posted: Fri Oct 02, 2009 5:02 am
by xander2k
The same problem as i have, and im using 6.0.1 public release

ZCS 6.0.1 Zimlets that doesn't work anymore

Posted: Fri Oct 02, 2009 8:23 am
by 1739miguel
I found my problem of 'Social' tab not appearing was related to the default language on the client. I was using a customized 'portuguese' language, selecting any other language the tab appears. It's strange why only on pt_PT language this happens.. If I replace any other language files with my portuguese translated files, the 'social' tab shows ok.. so it's not a problem with the translation..
Thanks

ZCS 6.0.1 Zimlets that doesn't work anymore

Posted: Fri Oct 02, 2009 8:45 am
by xander2k
you've right,
im using german language, and after switching to usa english, the social tab appeared - and i get the first task reminder. It never was displayed when german language was in use.

ZCS 6.0.1 Zimlets that doesn't work anymore

Posted: Fri Oct 02, 2009 6:49 pm
by dave_kempe
Social tab appears fine for me, but I can't add my accounts and I get these big 403 popups in zimbra social about tweetme etc when I click on it.

I tried using a fresh account and it works fine, so how do I 'reset' or flush my personal zimlet cache or settings? My account has been on this server through various upgrades. The account that does work I created new on 6.0.1 and it works perfectly. Any ideas?

ZCS 6.0.1 Zimlets that doesn't work anymore

Posted: Fri Oct 02, 2009 7:33 pm
by rrao
[quote user="dave_kempe"]Social tab appears fine for me, but I can't add my accounts and I get these big 403 popups in zimbra social about tweetme etc when I click on it.

I tried using a fresh account and it works fine, so how do I 'reset' or flush my personal zimlet cache or settings? My account has been on this server through various upgrades. The account that does work I created new on 6.0.1 and it works perfectly. Any ideas?[/QUOTE]
1. Uninstall the Zimlet from Admin Console.

2. On the Zimbra server:

su - zimbra

zmprov fc zimlet

--that would flush cache(fc) of the old Zimlet
3. Take the copy from Gallery, and reinstall it. If you are using Admin console, Select "Flush Zimlet Cache" checkbox in that wizard.
Your existing accounts should remain and should stop throws errors.