Page 3 of 4

Re: [Solved] Upgrade and New Install 8.8.5 Web Stops Responding

Posted: Wed Feb 14, 2018 6:49 pm
by jorgedlcruz
Hello,
A Hotfix has been released to address these issues, more information here https://wiki.zimbra.com/wiki/Zimbra_Rel ... 8.6_HotFix and grab the patch from our downloads page here under ZCS 8.8.6 section https://www.zimbra.com/downloads/zimbra-collaboration/

Re: [Solved] Upgrade and New Install 8.8.5 Web Stops Responding

Posted: Thu Feb 15, 2018 6:32 am
by manfred.gipp
I applied this Patch on 15.02.2018 07:25 without any Problems.
Now i have to wait if there are any issues.
24 - 48 hours to wait for any java-process to consume about 100% CPU
Many Thanks in advance for this patch

Re: [Solved] Upgrade and New Install 8.8.5 Web Stops Responding

Posted: Tue Feb 20, 2018 8:38 am
by janjan
Hello,

any news on that?

manfred.gipp wrote:I applied this Patch on 15.02.2018 07:25 without any Problems.
Now i have to wait if there are any issues.
24 - 48 hours to wait for any java-process to consume about 100% CPU
Many Thanks in advance for this patch

Re: [Solved] Upgrade and New Install 8.8.5 Web Stops Responding

Posted: Tue Feb 20, 2018 9:08 am
by manfred.gipp
It works for me.
Since installation of this patch no reboot of the Zimbra Server was necessary
And there was no java-process consuming 100% CPU

Re: [Solved] Upgrade and New Install 8.8.5 Web Stops Responding

Posted: Tue Apr 10, 2018 8:05 am
by Malcolm
Dear all I have a lot of problems with Java cpu and time to response.

I have zimbra 8.8.5 is this patch as well for this version or should I update to 8.8.6 and then patch?

regards
Malcolm

Re: [Solved] Upgrade and New Install 8.8.5 Web Stops Responding

Posted: Tue Apr 10, 2018 8:10 am
by phoenix
The current version of ZCS is 8.8.8, you should upgrade to that (after taking a suitable backup), see how you get on with that.

Re: [Solved] Upgrade and New Install 8.8.5 Web Stops Responding

Posted: Tue Apr 10, 2018 8:17 am
by Malcolm
Yes but I can do only the patch in my 8.8.5 version? To fix quickly the problem?

Best
Malcolm

Re: [Solved] Upgrade and New Install 8.8.5 Web Stops Responding

Posted: Tue Apr 10, 2018 11:23 am
by phoenix
You can read the posts as well as I can, try it and see.

Re: [Solved] Upgrade and New Install 8.8.5 Web Stops Responding

Posted: Wed Nov 28, 2018 9:54 am
by andy.vrn
Hi all!
I have the same problem above upgrade from 8.6

Code: Select all

[zimbra@mailbox1 /]$ zmcontrol -v
Release 8.8.10_GA_3039.RHEL7_64_20180928094617 RHEL7_64 FOSS edition, Patch 8.8.10_P2.

~2000 users, 4 domains, multiserver instalation, hyper-v cluster.

Code: Select all

[zimbra@mailbox1 /]$ zmprov gs mailbox1.***** | grep NumThreads
zimbraAdminImapImportNumThreads: 20
zimbraHttpNumThreads: 2000
zimbraHttpSSLNumThreads: 2000
zimbraImapNumThreads: 2000
zimbraLmtpNumThreads: 100
zimbraMilterNumThreads: 100
zimbraPop3NumThreads: 400
zimbraScheduledTaskNumThreads: 20

Re: [Solved] Upgrade and New Install 8.8.5 Web Stops Responding

Posted: Fri Feb 22, 2019 12:17 am
by gsanher84
I have the same problem here with CentOS 7.6 and Zimbra 8.8.11. I applied the latest patch.

Release 8.8.11_GA_3737.RHEL7_64_20181207111719 RHEL7_64 FOSS edition, Patch 8.8.11_P2.

Have any of you resolved this issue?

Thanks.