Page 1 of 1

incoming emails not seen in inbox after installing 8.8.8 patch 6

Posted: Sat Jun 23, 2018 11:19 am
by Erik-NA
Just installed patch 6 for the 8.8.8 GA release. For some reason incoming emails are delivered to the users mailbox but is not shown in the users mail client (webmail or outlook)

Here is a snippet from mailbox.log

Code: Select all

2018-06-23 13:00:03,138 INFO  [LmtpServer-2] [ip=192.168.10.12;] lmtp - Delivering message: size=1336 bytes, nrcpts=1, sender=sender@testdomain.com, msgid=<20180623110001.B8300601FD@sender>
2018-06-23 13:00:03,154 INFO  [LmtpServer-2] [name=reciever@testdomian.com;mid=5;ip=192.168.10.12;] mailop - Adding Message: id=78501, Message-ID=<20180623110001.B8300601FD@sender>, parentId=-1, folderId=22455, folderName=UTM acct=2cd9ec64-2fcd-4574-8908-e28d5999d105.
2018-06-23 13:00:03,188 INFO  [LmtpServer-2] [name=reciever@testdomian.com;mid=5;ip=192.168.10.12;] mailbox - outofoffice not sent (until date reached) mid=78501 rcpt='reciever@testdomian.com'
2018-06-23 13:00:04,969 INFO  [Index-9] [name=reciever@testdomian.com;mid=5;] index - Batch complete processed=20,failed=0,elapsed=1790 (11.17 items/sec)


Any tips what to do? Can it be related to this?

Code: Select all

2018-06-23 13:10:32,169 INFO  [qtp1684106402-314:https:https://mail.testdomain.com:8443/service/soap/GetInfoRequest] [ip=192.168.10.12;port=60627;ua=zclient/8.8.8_GA_1728;soapId=fa384a9;] SoapEngine - no valid authtoken present: cannot dispatch request

Re: incoming emails not seen in inbox after installing 8.8.8 patch 6

Posted: Sat Jun 23, 2018 1:23 pm
by ccelis5215
Erik-NA wrote:Just installed patch 6 for the 8.8.8 GA release. For some reason incoming emails are delivered to the users mailbox but is not shown in the users mail client (webmail or outlook)

Here is a snippet from mailbox.log

Code: Select all

2018-06-23 13:00:03,138 INFO  [LmtpServer-2] [ip=192.168.10.12;] lmtp - Delivering message: size=1336 bytes, nrcpts=1, sender=sender@testdomain.com, msgid=<20180623110001.B8300601FD@sender>
2018-06-23 13:00:03,154 INFO  [LmtpServer-2] [name=reciever@testdomian.com;mid=5;ip=192.168.10.12;] mailop - Adding Message: id=78501, Message-ID=<20180623110001.B8300601FD@sender>, parentId=-1, folderId=22455, folderName=UTM acct=2cd9ec64-2fcd-4574-8908-e28d5999d105.
2018-06-23 13:00:03,188 INFO  [LmtpServer-2] [name=reciever@testdomian.com;mid=5;ip=192.168.10.12;] mailbox - outofoffice not sent (until date reached) mid=78501 rcpt='reciever@testdomian.com'
2018-06-23 13:00:04,969 INFO  [Index-9] [name=reciever@testdomian.com;mid=5;] index - Batch complete processed=20,failed=0,elapsed=1790 (11.17 items/sec)


Any tips what to do? Can it be related to this?

Code: Select all

2018-06-23 13:10:32,169 INFO  [qtp1684106402-314:https:https://mail.testdomain.com:8443/service/soap/GetInfoRequest] [ip=192.168.10.12;port=60627;ua=zclient/8.8.8_GA_1728;soapId=fa384a9;] SoapEngine - no valid authtoken present: cannot dispatch request


Hi, did you try the workaround for "no valid authtoken"? https://wiki.zimbra.com/wiki/Fix_a_Zimbra_Web_Client_AJAX_problem_after_upgraded_to_ZCS_8.6

Also, you can grep mailbox.log for "id=78501" ,,

ccelis

Re: incoming emails not seen in inbox after installing 8.8.8 patch 6

Posted: Sat Jun 23, 2018 5:05 pm
by Erik-NA
ccelis5215 wrote:
Hi, did you try the workaround for "no valid authtoken"? https://wiki.zimbra.com/wiki/Fix_a_Zimbra_Web_Client_AJAX_problem_after_upgraded_to_ZCS_8.6
ccelis


Yes, but with no luck.

Re: incoming emails not seen in inbox after installing 8.8.8 patch 6

Posted: Sat Jun 23, 2018 6:57 pm
by Erik-NA
Problem solved. My mistake. Created a filter yesterday with two conditions using "any" instead of "all". Incoming emails was not sent to the inbox folder. Sorry...