Page 1 of 1

Open/View xml attachment error - XML Parsing Error: no root element found

Posted: Wed Oct 03, 2018 5:00 pm
by paranatex
Hi all,

Our ZCS have a problem when the user clicks on XML attached files in messages (like invoices file) geting an error in browser (attachment <xml zimbra new.png>):

XML Parsing Error: no root element found
Location: https://host.domain.com/service/home/~/ ... 703&part=2
Line Number 2, Column 1:
^

The server is the 8.8.9 (8.8.9.GA.3019.UBUNTU16.64 UBUNTU16_64 FOSS edition, Patch 8.8.9_P3), in our old 8.6 (Release 8.6.0.GA.1153.UBUNTU12.64 UBUNTU12_64 FOSS edition, Patch 8.6.0_P7) the error don't occour (<attachment xml zimbra old.png>), the XML is exhibited correct in the browser.

I'm glad for any reply, thank you!

Re: Open/View xml attachment error - XML Parsing Error: no root element found

Posted: Wed Feb 20, 2019 5:48 pm
by stickman19
I'm facing the exact same issue in two different environments with zimbra 8.8.11 (Release 8.8.11_GA_3737.RHEL7_64_20181207111719 RHEL7_64 FOSS edition and Release 8.8.11_GA_3737.RHEL7_64_20181207111719 RHEL7_64 FOSS edition, Patch 8.8.11_P2).

I have access to a few other environments with the 8.8.9, as mentioned, but there's no problem there.

@paranatex Did you find any solution or workarounds?

Re: Open/View xml attachment error - XML Parsing Error: no root element found

Posted: Thu Aug 22, 2019 5:55 pm
by felipe.foppa
Guys,

Has anyone got a solution to this problem?

I use version 8.8.12_GA_3817.FOSS