ZCA- Error Opening Console After Install

Running our Appliance (ZCA), ZCS on VMware, or any other virtual machine software? Post your thoughts here.
13641Calmetrics
Posts: 19
Joined: Sat Sep 13, 2014 2:20 am

ZCA- Error Opening Console After Install

Postby 13641Calmetrics » Tue Nov 22, 2011 7:00 pm

Hello,
I created a Zimbra VM using the OVF Package. The VM appears to have been created successfully. However, when I open the Zimbra VM's Console, I get the error "This Kernal requires an x86-64CPU..." I have attached a screen shot. I've also attached the spec of the ESXi Server, which has Zeon chips which are apparent 664 bit. I do not know why I would be getting this error.
Any insight?
Thanks!
Jason

error1.png


ServerSpec.png



phoenix
Ambassador
Ambassador
Posts: 26709
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:56 pm
Location: Liverpool, England

ZCA- Error Opening Console After Install

Postby phoenix » Wed Nov 23, 2011 2:27 am

[quote user="13641Calmetrics"]I created a Zimbra VM using the OVF Package. The VM appears to have been created successfully. However, when I open the Zimbra VM's Console, I get the error "This Kernal requires an x86-64CPU..." I have attached a screen shot. I've also attached the spec of the ESXi Server, which has Zeon chips which are apparent 664 bit. I do not know why I would be getting this error.
Any insight?[/QUOTE]Do you actually run any other 64bit guest VMs on this server? Allthough the hardware is 64bit for ESXi installs my suspicion would be that the hardware doesn't support 64bit guest VMs, you need to check the compatibility and a visit to a Dell forum would be the best place for an answer.
Regards

Bill

Rspamd: A high performance spamassassin replacement

Per ardua ad astra
13641Calmetrics
Posts: 19
Joined: Sat Sep 13, 2014 2:20 am

ZCA- Error Opening Console After Install

Postby 13641Calmetrics » Mon Nov 28, 2011 6:52 pm

Thanks. The VM Server is only 32bits.

Return to “Virtualization”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest