Can't access Zimbra Admin Console; using Hyper-V

Running our Appliance (ZCA), ZCS on VMware, or any other virtual machine software? Post your thoughts here.
waterborne
Posts: 2
Joined: Sat Sep 13, 2014 2:36 am

Can't access Zimbra Admin Console; using Hyper-V

Postby waterborne » Fri May 11, 2012 12:06 pm

Hi Everyone,
I am an Ubuntu and Zimbra newbie, and am trying to install Zimbra on Ubuntu 10.04 VM in Hyper-V. I am using Internal VLAN as my network connection.
I followed these steps to try to install Zimbra:
I">http://www.zimbra.com/forums/installation/53227-my-notes-installing-zimbra-7-1-3-ubuntu-server-10-04-3-lts.html
I
am encountering a problems with trying to access the Zimbra Admin web console or even the Zimbra itself. If I type https://192.168.137.115:7071 or https://192.168.137.115:7071/zimbraAdmin, it says "Unable to connect".
I think my DNS is correct, since I followed the verifications of the above tutorial. I am also sure that every zmcontrol service is running.
Also, I am using "zimbra.com" as my internal domain name (just for a test)... Does that make a difference?
Thank you!


waterborne
Posts: 2
Joined: Sat Sep 13, 2014 2:36 am

Can't access Zimbra Admin Console; using Hyper-V

Postby waterborne » Sat May 12, 2012 2:42 am

Hi all,
Finally got it working; seems the problem was with Port Conflicts. I installed DNS Server, Mail Server, Tomcat, SQL, etc. during the installation of Linux. Some of these were using ports needed by Zimbra.
Did a fresh install just to be sure and got it working.
Thanks

Return to “Virtualization”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest