calendar not working?

Post feedback about our hosted demo or your local install. Tell us what you love and/or what you’d like to see added in the future.
joew
Posts: 10
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:00 pm

calendar not working?

Postby joew » Thu Nov 17, 2005 3:22 pm

i am using ical to try to view my calendar and it continues to say it has failed. i am trying to subscribe to a link in this fashion :
any">http://domain_name/service/user/user_name/calendar.ics
any
ideas?


14319KevinH
Ambassador
Ambassador
Posts: 4558
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:52 pm

calendar not working?

Postby 14319KevinH » Thu Nov 17, 2005 3:51 pm

What are you using as a client? It needs to support HTTP Basic auth and you should get prompted for your username and password.
joew
Posts: 10
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:00 pm

calendar not working?

Postby joew » Thu Nov 17, 2005 3:58 pm

i am using ical. it does prompt me for one but does not allow me to login saying it has failed. my pass is correct.
schemers
Outstanding Member
Outstanding Member
Posts: 225
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:53 pm

calendar not working?

Postby schemers » Thu Nov 17, 2005 4:27 pm

that should be working, I just tried it against our internal mail which is running M2. If the account you are going to isn't the default domain name, then make sure you use /service/user/user@domain/calendar.ics, or better yet just use: /service/user/~/calendar.ics.
Note, you also have to type in user@domain.name as the user name in the basic auth dialog box if you don't have the default domain set.
roland
joew
Posts: 10
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:00 pm

calendar not working?

Postby joew » Thu Nov 17, 2005 4:42 pm

i just tried that to no avail. it seems ical is trying to make the url http://user@name@domain_name/service/user/username/calendar.ics. could this be the reason? i think it may not be reading the '@' in the first username correctly. it is coming up as a %40
schemers
Outstanding Member
Outstanding Member
Posts: 225
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:53 pm

calendar not working?

Postby schemers » Thu Nov 17, 2005 5:28 pm

This works fine for me in ical:

If">http://server/service/user/~/calendar.isc
If
I view the URL in ical (right-click change URL), it looks like:

But">http://schemers@server/user/~/calendar.ics
But
it still works. BTW, I have had trouble actually changing the URL with change URL and generally delete the calendar and re-subscribe.
roland
joew
Posts: 10
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:00 pm

calendar not working?

Postby joew » Wed Nov 23, 2005 4:27 pm

i found out what my issue was. zimbra doesn't seem to like using IP's instead of hostnames when subscribing to the calendars. i registered dns for the server and it worked fine.

Return to “Users”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests