Filter - no "Redirect to Address" option

Post feedback about our hosted demo or your local install. Tell us what you love and/or what you’d like to see added in the future.
mikepr
Posts: 2
Joined: Mon Sep 19, 2016 8:45 am

Filter - no "Redirect to Address" option

Postby mikepr » Mon Sep 19, 2016 8:57 am

Hi everyone,

I use Zimbra 8.7.0_GA_1659.FOSS version upgraded from 8.6.

One user asked me today how can he redirect specific incoming mails. I wanted to show him, because I did redirect mail report just few days ago, but he really did not have "Redirect to Address" option in filter actions.

Conclusion:
admin (global admin) account has this option in filter ( I still can create filters with redirect )
anyone else cannot set "Redirect to Address" option in filter, it's hidden/missing

I checked zimbraFeatureMailForwardingInFiltersEnabled through zmprov, but everyone has set it to true.
Switching on/off and restarting zimbra did not change a thing.


Thanks for any hints


Alessio
Posts: 8
Joined: Tue Aug 02, 2016 9:37 am
ZCS/ZD Version: 8.7

Re: Filter - no "Redirect to Address" option

Postby Alessio » Thu Sep 22, 2016 11:55 am

We have the same problem, my account has this feature, but my colleague's account hasn't.
Alessio
Posts: 8
Joined: Tue Aug 02, 2016 9:37 am
ZCS/ZD Version: 8.7

Re: Filter - no "Redirect to Address" option

Postby Alessio » Tue Oct 11, 2016 1:55 pm

We verified that of you log to a certain webmail from admin account GUI using "View mail" button, "Redirect to" action in filters is not available.
Instead if you log directly via webmail, "Redirect to" is available in filters actions.

Bye
ehzorg
Posts: 3
Joined: Tue Oct 20, 2015 2:44 am

Re: Filter - no "Redirect to Address" option

Postby ehzorg » Wed Jan 18, 2017 10:33 am

Alessio wrote:We verified that of you log to a certain webmail from admin account GUI using "View mail" button, "Redirect to" action in filters is not available.
Instead if you log directly via webmail, "Redirect to" is available in filters actions.


Exact same issue at our site. Zimbra 8.7.1_GA_1670 (build 20161025050804)

Edit: now with a proper bug report. Please go add your "me too" comments there.

https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=107530
User avatar
DavidMerrill
Advanced member
Advanced member
Posts: 53
Joined: Thu Jul 30, 2015 2:44 pm
Location: Portland, ME
Contact:

Re: Filter - no "Redirect to Address" option

Postby DavidMerrill » Tue Feb 27, 2018 7:09 pm

We see this in a Zimbra 8.7.11_GA_1854 (build 20170531151956) deployment as well.

I've added my 2cents to https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=107530
___________________________________
David Merrill - Zimbra Practice Lead
Reliable Networks - Zimbra Hosting, Licensing and Professional Services
Zeta Alliance

Return to “Users”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests