Indexing questions

Ask your questions and get help with Zimbra's Outlook Connector.
tbovingdon
Advanced member
Advanced member
Posts: 146
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:19 pm

Indexing questions

Postby tbovingdon » Wed Nov 16, 2011 8:56 am

HI Guys,
We are having complaints about indexing in outlook 2007, on windows vista business (i know) and windows 7 pro. Emails from toady and yesterday do not show up in the indexing. we often have to delete the index and recreate it.. customer is blaming zimbra as "they never had the issue on exchange"...


zimbra 7.1.0

outlook 2007 sp3

mailbox sizes range in 4-9GB


tbovingdon
Advanced member
Advanced member
Posts: 146
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:19 pm

Indexing questions

Postby tbovingdon » Thu Dec 15, 2011 3:40 pm

No one else has this eh?
xeon
Outstanding Member
Outstanding Member
Posts: 208
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:50 pm

Indexing questions

Postby xeon » Mon Dec 19, 2011 2:13 pm

I have this issue with one mailbox, but it never seems to want to completely index. Even after a full fresh rebuild of his Win XP machine. Everyone else does not have any issues, this user has over 300,000 mailbox items.
I tried everything in the book to fix the indexing. It index's, but seems to start from scratch weekly.
xplosion84
Posts: 6
Joined: Sat Sep 13, 2014 2:41 am

Indexing questions

Postby xplosion84 » Thu Oct 11, 2012 5:33 am

[quote user="xeon"]I have this issue with one mailbox, but it never seems to want to completely index. Even after a full fresh rebuild of his Win XP machine. Everyone else does not have any issues, this user has over 300,000 mailbox items.
I tried everything in the book to fix the indexing. It index's, but seems to start from scratch weekly.[/QUOTE]
I have the same issue too, large number of mailbox items. Index restart from scratch weekly.
Any ideas?

Return to “Zimbra Connector for Outlook”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests